Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce Şifreyi resetledim.resetlemez olaydım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şifremi resetledim az önce ama şifre hiç tanımadğım almanyadan birinin mailine gidiyor..adamı msn den buluyorum derdimi anlatıyorum adam bana mailine felen şifreyi veriyor.ama o şifrede olmuyor invalid password.bu kadar berbat bir server yoneticiliği bu kadar lakayıtlık sanırım fi tarihinden kalma oyunlarda bile yoktur.. bu sacmalıklar sadece KE ye özel bakalım daha ne kadar sacmalıycaklar..Yakında sacmalayacak user bulurlarsa devam ederler..[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Mesaj tarihi:
kaç gündür millet ağlıyo bundan biraz forumlarda arastırıp yapsaydın sorun yasamazdın neyse duzelir yapcak bisey yok :)[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
PSX pek duzeleceğini sanmıyorum 59 lvl archerim gitti,,4 gundur sinirimden 40 paket sigara içtim..mailime şifre gelmediği gibi resteleyelim dedik şifre başkasının maile gidiyor.ama ne hikmettirki adamı buluyorum şifreyi alıyorum o şifreylede giremiyorum..duzeleceğinden pek umudum yok[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Mesaj tarihi:
sana kolay bir yol preimum al hemen bir mail olay biter sonucta preimum olsun bunlar firmayı bile verir valla :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
şifreni hızlı şekilde geri almak için preimum al demek istedigim[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
Ben premium uyeyim. Ve bir haftadır mail falan gelmedi. Siz hala anlamıyormusunuz. Premium demek = belki ilgileniriz ama fazla umutlanma demek.[signature][hline]Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :63 (Paladin)
Irk :El Morad
NP: 8x k
  • Yeni Oluştur...