Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Password reset successfully. Your password has now been reset to a random value and emailed to [email protected]. Ya yeter artık bu kadarda olmaz şimdi site açıldı girdim.şifremi tekrar deniyim dedim ve başıma gelene bakın.şifrem başka birinin mail adresine gidiyor.Sorumsuzluğun bu kadarı olmaz[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares
killforme Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya o passwordunu nasıl resetledin gozunu seveyim soyle yaa :'( sinirlerim bozuldu artık adamlar arızaya soktu benı yaa herseyi veriyorm gizli soru dahil inn hostes deki itemları da soyluyorum ama hicbirseye yaramıyo lvl ımı %kac oldugumu soyluyorm ama adamlar sallamıyo[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı)
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 killforme sakın deneme mail hiç tanımadğım birine gitti[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares
Öne çıkan mesajlar