LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 loopcomm marka, adsl modem router LP-AL2014P model bir meret kullanıyorum. http://10.0.0.2 vasıtasıyla girilen menüsünün kullanıcı adı ve şifresi silinmiş bir şekilde, giremiyorum ve aklımda da değil. evde kullanım kitapçığını da bulamadım, cdsini de bir türlü. hiç ellememiştim şifre ve kullanıcı adını, yani standart olması lazım. ama netten de aradım taradım bir türlü bulamadım. lütfen birileri yardımcı olsun da, doğru keywordlerle google'ı deşip şunu bulsun.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 dk da arama ile ulaştım bu bilgiye. Loopcomm adsl modem konfigurasyon username : admin password : epicrouter[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yüce bir insanmışsın. verdiğin bilgiye gerek kalmadı, meretx.com'da varmış da yine de teşekkürler ilgilendiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: LiquiD, 07 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki: yüce bir insanmışsın. Burda hafif bi iğneleme seziyorum. kurallar göre oynayan bi insanım.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eu, yoktu iğneleme ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar