lutterclub Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O resmi buraya eklyeceksin tıkla bak tplicek seni[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 edit1:resim bozuk yaw [Bu mesaj fenerbahce tarafından 06 Aralık 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: O resmi buraya eklyeceksin tıkla bak tplicek seni Ne yaptın o zaten oraya 53252326 adet apıtık postlar atmış sen en iyisi buraya tplen ordası daha güzel yada burası[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Nie herkes maradon dio moradona.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sabrina, 06 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Nie herkes maradon dio moradona. Valla moradon demek zor geliyor maradon maraton gibi ya hani söylenişi kolay o yüzden olsa gerek. Esas merak ettiğim neden herkes premiuma preminyum diyor?...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Milenyum filan biliolar ondandır =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 peki niye herkez ingilizce kelimeleri doğru teleffuz etmek zorunda ? Ayrıca niye bu kadar saçma sapan bir şekilde milleti eleştirirken eleştiriye maruz hareketler yapıyorsunuz ? işte bunları anlamıyorum.[signature][hline]İsmim = Herdooo Klanım = Yok Levelim = 42 Server = Aresteyim Dileğim = En yakın zamanda bir klana girip levelimi yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 "işte Ben Buyum " Egosu :D[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yeah! (bi post daha kastım :D )[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 TFK geze geze ens on sende kalmış anlaşılan. Hayrını gör ortalık malı olmuş adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 YEME BENİ SEN 68 OLMAZSIN:D OLSAN BİLE ARESDE SENİ HİÇ GÖRMEDİM ALINMASSIN UMARIM KARDES:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen çok yenisin o zaman[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: FC_XX_TR, 07 Aralık 2005 00:46 tarihinde demiş ki: YEME BENİ SEN 68 OLMAZSIN:D OLSAN BİLE ARESDE SENİ HİÇ GÖRMEDİM ALINMASSIN UMARIM KARDES:D Aresde nerelerde dolandığına bağlı... Senle şöyle bir iddiaya girelim. Lvl 68 değilsem sana 100 milyon coins verecem. Ama eğer 68 isem sen bana bir şey verme ama moradonda shouutan bağır ben bir eşeğim diye ha ne dersin?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Ecee, 06 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: peki niye herkez ingilizce kelimeleri doğru teleffuz etmek zorunda ? Ayrıca niye bu kadar saçma sapan bir şekilde milleti eleştirirken eleştiriye maruz hareketler yapıyorsunuz ? işte bunları anlamıyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=162928&p=2715094#p2715094 Bu topicdeki anlamsız eleştiriyi ben yapmadım dedemde yapmadı. sen yapmışsın. insanlara laf atarken kendine bakmayı öğren. ikincisi ona telaffuz denmez. telaffuz konuşmayla ilgili bir şeydir. yanlış yazmaktan bahsediyoruz. ben her tür yazım yanlışına karşı çıkıyorum. tabi ki elimiz kayar yanlış bir harf olur. ama premiuma sürekli preminyum deniyorsa bu genel bir yanlış haline gelmiştir ve bende bu konuda fikrimi söylerim aynen moradona maradon denmesi gibi.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bilinç sen takma o lvl 68 ine inanmayan adamı..sabahta biri musallat oldu bana sen lvl 63 değilsin millete burda hava atma diyordu bende inandırmak zorunda değilim dedim.cıkıyo ara sıra böle adamlar sıkma canını :D go go go PSV GO go go go bu arada beni banlamış kim neden banladı bi acıklama yapsın murtaza,burial_tr,kaksi NEDEN topik silseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar