Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smallville 1. sezon

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca Bearshare önerilen program senin için. 5 saat kadar sürdü 256 ile.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat kadar süren nedir? 1 bölüm mü? Bir de isimlere bakarak ben son bölümün "leech" olduğuna karar verdim yanlış mı yaptım? (hani gücü emilmişti ya... ) ondan önceki de işte ikna yeteneği el sıkarak o da "hug" olsa gerek..Yani ben 13ten itibaren indirmeliyim.. Doğru mu düşündüm??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 05 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=126761

şoyle bir topicimiz vardı hali hazırda. son yayınlanan bolumun de 8. veya 9. bolum olması lazım

[Bu mesaj elvyn tarafından 05 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Burada dizi ile ilgili genel konuşmalar oluyor diye download geyiği ile şişmesin diye düşünmüştüm..
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin bi kaç bölümünü izledim fena değildi ama ana seriye karşı yapılan inanılmaz gerçeklik hataları beni üzdü. lex luthor'un gençken clark kent ile arkadaş olması gibi. madem arkadaşdılar neden daha sonra lex clark'a iyi para veren bi iş ayarlamadı. hem ayrıca lex luthor yaşça süperman'den büyük hem de baya bi yaş farkı var. yine de iyi bi diziye benziyo yoksa boşuna üç -dört yıldır devam etmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
johndoe, 07 Aralık 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
dizinin bi kaç bölümünü izledim fena değildi ama ana seriye karşı yapılan inanılmaz gerçeklik hataları beni üzdü. lex luthor'un gençken clark kent ile arkadaş olması gibi. madem arkadaşdılar neden daha sonra lex clark'a iyi para veren bi iş ayarlamadı. hem ayrıca lex luthor yaşça süperman'den büyük hem de baya bi yaş farkı var. yine de iyi bi diziye benziyo yoksa boşuna üç -dört yıldır devam etmezdi.

5 yıldır devam ediyo. 6 ile 7 yolda gibi daha kesin bişey yok.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...