Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüm ve hastalık yine aldı birini...

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

ölüm çaldı kapımı geçenlerde. açtım .utangaç br biçimde geçtim karşısına... hesap sorarcasına bana baktı.. "saklamayı kes nerde.." saklıyorum dostlarımı..saklıyorum senden... ve acıyorum halime..hergün gördüğüm şeyden korkuyorum ben. kafamı çeviremedim bir türlü başka yöne. tek yolda...tek başıma ilerliyorum. dostlarımı arkama aldım..yanımda-önümde kimse yok.
hastalık ölümle çalışıyor. sona doğru ilerliyorlar. gölgeye saklanmış bir kaç gözyaşı .. rhat bırakın gözlerimi . benim korumaya çalıştığım dostlarımı ölüm nasıl benden alır? yanlış yerde mi duruyorum? bilmek istemiyorum. bilmek istemiyorum nasıl gideceklerini. dayanmak istemiyorum hergün gördüğüm ölüme alışamamaya ve korkmaya.. korkmaya kendimden ve bilinmezlikleri bilmek istemiyorum..
barın ucunda otururken..bilinç altım bunlara çalışır benim sadece.. karanlık beni götürür uzaklara.. ben uzaktayken kaybederim yakınlarımı.. hastalıklar..kaldıramıyorum bazen..

hoşçakal cihan seni asla unutmiycaz...:( başımız saolsun[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

arenda cihandan bastedermisin kim bu cihan senın neyin olurdu kendisi ...? gerci sormak üstüme vazife deil ama merak ettim ne hastalıgı vardıda bole oldu arenda eyer olmedıyse onun yanında olun olene kadar kı sızlerle olmayı ister siz ve arkadaslarıyla olmayı yanlışmı düşünüyorum dostlar bana azda olsa acıklama yaparsan sevinirim istersen tabii ....!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cihan benim eski okulumdan aylardır görmediğim kankymdi...:( neden öldüğünüde sölim..lösemiden öldü..yani aslında hastalıının üstüne giderek inthar gibi bişi yaptı..sen kimsinki..?:([signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))

[Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 07 Aralık 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...