ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/paladins2/talents.html hayırlı olsun yeni talentleriniz[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes...
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Retribution'daki "Eye for an Eye",pek bi güçlü(yada abartı dielim)gözüktü bana[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 31/holy 20 retri ftw! hem pve hem pvp için bence[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
RedBullBursa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Beyler Two-Handed-Melee Weapon için 1.9 da yenilenecek olan paladin talent ağacı ile ilgili talent points dağıtım fikirlerinizi alabilirmiyim acaba...
Blackfake Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 doğana ay doğana doğana gün doğana ...
Öne çıkan mesajlar