DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar ben bazı sitelere girerken bu program soruo bloack yhada permit die ben girdigim bi siteyi yanlşlıkla block dedim şimdi acmıo o siteyi nerden silebilirm bu blockladıgım siteleri programda ben bulamadım da[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN...
taz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sağ altta windows güvenlik merkezinin ikonu var, ona tıkla. aşağıdan "windows güvenlik duvarı"na tıkla. "özel durumlar" sekmesine gel. ordan ayarlarsın. olmadı sil o dedigim yerden ilgili programı, tekrar açınca soracaktır heralde.[signature][hline]>
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O program çok kötü bir program. Herhangi bir web sitesine giremiyosun. Direk disable de sağ tıklayıp. Ya da sil, ben üşeniyorum silmeye :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar