xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 nedense son bi kaç gündür önceden gayet hızlı oynadığım serverlarda ve oyunlar bugunlerde pingim 400 den aşağıya inmiyor (balantı 1mbit adsl) neden böyle oldu yine durup dururken kafayı yedirttirecek bu internet artık bana bıktım bi gün gayet güzel bi gun gayet kötü nereye kadar anlamadım özellikle quake 3 arena yı çok güzel oynuyordum max 40 ping oluyordu şimdi en düşük 250 gördüm serverları hem qtracker hem all seeing eye dan ararttırıyorum en düşük pingli servera giriyrum yine olmuyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bilgisayarın spam yemis olabilir. Arka planda calısan programlar baglantını yiyebilir. Kontrol etmen icin bir bak istersen; ctrl+alt+del > İşlemler kısmından.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hayır hiç bir şey yok herşey kapalı zaten spy ads virus spam ne warsa hepsinden geçirdim bilgisayarı temiz yani[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hmm en son çare ya ethernet kablon zarar görmüs olabilir yada telefondan modeme giden adsl hat kablosu. Biliyorsun onlar zarar görünce netin veririmliligi azalır. Eger buda degilse ya oynadıgın serverlarda sorun vardır yada telekoma kafamız girsin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bence son şık daha iyi internete wireless kullanarak bağlanıyorum download yada upload hızımda bi sorunda yok emule dan bile gayet iyi çekiyorum sorun dün oynadğım serverda bugun oynayamam tekrar son şık diyorum[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mayhem, 06 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Eger buda degilse ya oynadıgın serverlarda sorun vardır yada telekoma kafamız girsin. Güzel cvp :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar