Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süperman

hashishin

Öne çıkan mesajlar

Çizgi Dünyası... Burada bir hata olmalı =)

"Vizyon" başlığı daha mantıklı bir tercih sanırım.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

supermen ın bınbır turlu versıyonu var ama genel olarak hepsınde lex ıle supermen candusmanı

kımınde lex işadamı kımınde delı bılımadamı kımınde powerbroker hatta bırısınde amerıkan baskanı

cok varyasyon var yanı smallville ıle buna bır tane daha eklendı

benım tahmınım gelıcek bolumelrde lex kıskanclıgından dolayı kapısıcak clark ıle cunkı lex acık acık dunyayı yonetmek kendı bıldıgı gıbı duzeltmek ıstıyor ve kendıne gore supermen ı ınsanlıgın en buyuk dusmanı kendısını ıse ınsanlıgın kurtarıcısı olarak goruyor

asıl kıyamet lex clark ın guclerını kesfedıp planlarında kullanmak ıstemesıyle baslıycak ama smallvılle zayıf bır yapım villian of the week teması ıle ılerlıyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

şu son günlerde lex iyice kıllanmaya başladı bi yanda dost görüntüsünü korumaya diğer yandan da taşlar ve clark ile ilgili sırrı çözmeye çalışıyor, diğer süpermen yapımlarını pek anımsamıyorum ama smallville günümüz uyarlamasıyla ve kristin kreukla beni fazlasıyla kendine bağlamakta, ayrıca superman returns te de tom welling oynamalı diye düşünüyorum.[signature][hline]darkening
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas olan lexle clark yalniz, superman degil. zaten clark henuz superman degil, hala yuksekten korkuyo adam. ayrica hangi sezonu izliyosun bilmiyorum ama lexin hic kimseyle arakdas olma gibi bi niyeti yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...