Informer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tosun yazım hatası dersi veriyonda sende ü ö basamıyon pek buna ne dicen[signature][hline]::Informer:: [Bu mesaj Informer tarafından 06 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :S[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Informer, 06 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki: tosun yazım hatası dersi veriyonda sende ü ö basamıyon pek buna ne dicen ben yazim hatasi dersi vermedim. verecek olsam omrum yetmez. dedigin gibi "basamiyom" sadece. isim geregi, aliskanlik geregi ve bazi mecburiyetlerden dolayi turkce klavye kullanamiyorum. ayrica en basit imla kuralini, dilbilgisi kuralini bilmemekten iyidir kanimca.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: tosun bak ben bişiyler daha yazıom onlarada yanıt ver kjhkhkjhjy897ty87tuyfghdtrer98670hfuyfıgkjg7977jhjh yanıt ver ne demek. buyrun...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar