Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bilgisayarımda kalan ilginç ss ler sizde bakın çok değişik gelebilir sizede :) [spo1=Kurnaz Orc"lar][/spo] [spo2=asit manyagı][/spo] [spo3=Warrior Shard ][/spo] [spo4=ben neden öldüm][/spo] [spo5=kardeşlik][/spo] [spo6=nerdeyim ben][/spo][signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 milyar coin gerçektende geldimi paran - ye düşmedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya bu skill ve hp barları kapamayın lütfen ya da oraları kesip koyun resimlerinizi. Hakkaten insana başka şeyler düşündürüyorsunuz....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 para geldi Direk Dc oldum Server a res atıldı kimse giremedi bu sabah Cypher"da oldu bi çoık kişidede olmuştur[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 son resimdeki para nerden geldi ? bide inventoryde baktığında o kadar para hakkaten gelmişmiydi ? çok merak etiim[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Ya bu skill ve hp barları kapamayın lütfen ya da oraları kesip koyun resimlerinizi. Hakkaten insana başka şeyler düşündürüyorsunuz.... onu neden yaptım biliyormusun bu güne kadar hiç kapatmazdım ama ben geçenlerde resim koydum adamlar direk şunu söledi neden taş var neden asit pot var şu bu fln yani Extra bişiyim yok zaten hp mi Cz de herkes görür çünki herkeste macro var[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Anlıyorum dostum. Ben sende bir şey vardır demiyorum zaten, bildiğim ya da iddia ettiğim bir şey yok. Öyle yapınca insanda şüphe uyanıyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Anlıyorum dostum. Ben sende bir şey vardır demiyorum zaten, bildiğim ya da iddia ettiğim bir şey yok. Öyle yapınca insanda şüphe uyanıyor. Bi sonrakine Direk Keserim ;) Saol uyarın için yinede.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... Medaratörmüydün ? yoksa Adminmi ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... neden rahatsız oldun?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... Medaratörmüydün ? yoksa Adminmi ? cumhurbaskaniyim ben. sorun mu vardi?[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... Medaratörmüydün ? yoksa Adminmi ? cumhurbaskaniyim ben. sorun mu vardi? O zaman Git işinle ilgilen burda harcanma Cumhurbaşkanı[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaş kota sorunu için demiş olabilir(mi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... Medaratörmüydün ? yoksa Adminmi ? cumhurbaskaniyim ben. sorun mu vardi? O zaman Git işinle ilgilen burda harcanma Cumhurbaşkanı ulan hata Murtaza'da tabi. o en tepedeki "nasil screenshot upload edilir" basligini flash'la falan renklendirecekti, ne biliyim pop-up yapacakti ki anca gorsunler, ahkam kesmesinler.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Site eğer izin veriyorsa 10 mb da koyarım sınırlamayı site koyar öle hergelen bişiy dicekse işimiz var[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaw onu boşverin adamlar sitenin ilk kurallarında spoiler kullanın daha iyi duruyo benzeri bir bilgi vermiş hiç okumazmısınız siz?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: gozunuzu seviyim su SS'leri imageshack'e upload ettikten sonra thumbnail olarak koyun suraya.. 6 SS nerden baksan en az 1.5mb eder. ayiptir ya... Medaratörmüydün ? yoksa Adminmi ? cumhurbaskaniyim ben. sorun mu vardi? O zaman Git işinle ilgilen burda harcanma Cumhurbaşkanı ulan hata Murtaza'da tabi. o en tepedeki "nasil screenshot upload edilir" basligini flash'la falan renklendirecekti, ne biliyim pop-up yapacakti ki anca gorsunler, ahkam kesmesinler. eeee neden buraya yazıon git murtazaya yaz[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Site eğer izin veriyorsa 10 mb da koyarım sınırlamayı site koyar öle hergelen bişiy dicekse işimiz var her gelen bisey desin diye forum demisler buraya zaten. ha bir de "screen shotlar" basligi yapmislar ki o konuya hic girmiyim. guzel kardesim bak anlamiyorsun sen. teker teker anlatirim sorun degil. 6 tane ortalam 300'er kb'lik SS koyarsan bunlarin toplami 1.8mb eder yaklasik. acilmasi zaman alir. amma velakin thumnail haliyle koyarsan insanlara iskence etmemis olursun. "neymis bu biraz komik olan" diye bakmaya gelen insanlar acid pot yemis warrior resmi gorunce soylenmezler. bunlardan once de "sticky" denen basliklara bir goz atmak gerekir. SS nasil koyulur, hangi basliga koyulur ogrenilir boylece.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu arada o neredeyim ben spoilerındaki durum koxp warken oluo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Site eğer izin veriyorsa 10 mb da koyarım sınırlamayı site koyar öle hergelen bişiy dicekse işimiz var her gelen bisey desin diye forum demisler buraya zaten. ha bir de "screen shotlar" basligi yapmislar ki o konuya hic girmiyim. guzel kardesim bak anlamiyorsun sen. teker teker anlatirim sorun degil. 6 tane ortalam 300'er kb'lik SS koyarsan bunlarin toplami 1.8mb eder yaklasik. acilmasi zaman alir. amma velakin thumnail haliyle koyarsan insanlara iskence etmemis olursun. "neymis bu biraz komik olan" diye bakmaya gelen insanlar acid pot yemis warrior resmi gorunce soylenmezler. bunlardan once de "sticky" denen basliklara bir goz atmak gerekir. SS nasil koyulur, hangi basliga koyulur ogrenilir boylece. Bi kere Forum"da nasıl yazılır onu senden öğrenecek değilim güzel kardeşim daha önceleri bi forumda adminlik yaptıgım için az çok bilirim ayrıca site bu kadar düşük mg kaldıramıyorsa zaten sınırlama getirir sen hala kendi kendine konuşuyorsun[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Ya bu skill ve hp barları kapamayın lütfen ya da oraları kesip koyun resimlerinizi. Hakkaten insana başka şeyler düşündürüyorsunuz.... tam ben yazcaktım. neden utanıyorlar anlamıyorum ki[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bide quote olayı war bilmeyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Site eğer izin veriyorsa 10 mb da koyarım sınırlamayı site koyar öle hergelen bişiy dicekse işimiz var her gelen bisey desin diye forum demisler buraya zaten. ha bir de "screen shotlar" basligi yapmislar ki o konuya hic girmiyim. guzel kardesim bak anlamiyorsun sen. teker teker anlatirim sorun degil. 6 tane ortalam 300'er kb'lik SS koyarsan bunlarin toplami 1.8mb eder yaklasik. acilmasi zaman alir. amma velakin thumnail haliyle koyarsan insanlara iskence etmemis olursun. "neymis bu biraz komik olan" diye bakmaya gelen insanlar acid pot yemis warrior resmi gorunce soylenmezler. bunlardan once de "sticky" denen basliklara bir goz atmak gerekir. SS nasil koyulur, hangi basliga koyulur ogrenilir boylece. Bi kere Forum"da nasıl yazılır onu senden öğrenecek değilim güzel kardeşim daha önceleri bi forumda adminlik yaptıgım için az çok bilirim ayrıca site bu kadar düşük mg kaldıramıyorsa zaten sınırlama getirir sen hala kendi kendine konuşuyorsun ya sen ilkokuldayken turkce derslerinde "okudugumuzu anladik mi?" bolumunu atliyor muydun hep? "mg" dedigin mb olsa gerek. imageshack'e upload edilen bir seyin bu siteyle alakasi yoktur :) uzgunum ama bunu da ogrenmis oldun. fakat bastan beri anlatmis oldugum ve israrla okumadigin veya anlayamadigin sey suydu; 1.8mb'lik SS'leri bize download ettirecegine thumbnail'larini koyarsin. ilginc gelirse bakar insanlar ve bosuna dakikalarca beklemek zorunda kalmazlar. ehh neyse anlayacak olsan anlar. evet haklisin derdin simdiye kadar.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 06 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 06 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Site eğer izin veriyorsa 10 mb da koyarım sınırlamayı site koyar öle hergelen bişiy dicekse işimiz var her gelen bisey desin diye forum demisler buraya zaten. ha bir de "screen shotlar" basligi yapmislar ki o konuya hic girmiyim. guzel kardesim bak anlamiyorsun sen. teker teker anlatirim sorun degil. 6 tane ortalam 300'er kb'lik SS koyarsan bunlarin toplami 1.8mb eder yaklasik. acilmasi zaman alir. amma velakin thumnail haliyle koyarsan insanlara iskence etmemis olursun. "neymis bu biraz komik olan" diye bakmaya gelen insanlar acid pot yemis warrior resmi gorunce soylenmezler. bunlardan once de "sticky" denen basliklara bir goz atmak gerekir. SS nasil koyulur, hangi basliga koyulur ogrenilir boylece. Bi kere Forum"da nasıl yazılır onu senden öğrenecek değilim güzel kardeşim daha önceleri bi forumda adminlik yaptıgım için az çok bilirim ayrıca site bu kadar düşük mg kaldıramıyorsa zaten sınırlama getirir sen hala kendi kendine konuşuyorsun ya sen ilkokuldayken turkce derslerinde "okudugumuzu anladik mi?" bolumunu atliyor muydun hep? "mg" dedigin mb olsa gerek. imageshack'e upload edilen bir seyin bu siteyle alakasi yoktur :) uzgunum ama bunu da ogrenmis oldun. fakat bastan beri anlatmis oldugum ve israrla okumadigin veya anlayamadigin sey suydu; 1.8mb'lik SS'leri bize download ettirecegine thumbnail'larini koyarsin. ilginc gelirse bakar insanlar ve bosuna dakikalarca beklemek zorunda kalmazlar. ehh neyse anlayacak olsan anlar. evet haklisin derdin simdiye kadar. tosun bak ben bişiyler daha yazıom onlarada yanıt ver kjhkhkjhjy897ty87tuyfghdtrer98670hfuyfıgkjg7977jhjh yanıt ver[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar