Faust Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Evet arkadaşlar başlıktaki digital cameradan fotoları almak için bir program gerekiyor. Hiç bir yerde bulamadim. Sanirim driver vs bişi. bilen yada bulabilen varsa sevinirim. (çok acildir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 gerek yok her turlu sony cihazin plug and play takdigin anda my computer altinda ya sony camera yada external storage drive adinda yeni bir simge cikartmasi lazim bende bi cd var ama hic kullanmadim istteysen verebilirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Infeqted, 14 August 2003 23:01 tarihinde demiş ki: gerek yok her turlu sony cihazin plug and play takdigin anda my computer altinda ya sony camera yada external storage drive adinda yeni bir simge cikartmasi lazim bende bi cd var ama hic kullanmadim istteysen verebilirim[hline] Infeqted çok iyi olur. özele mesaj atarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar