jksqe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben bu yılın sonunda bölüm seçicem ve de dil bölümünü seçmeyi düşünüyorum.aranızda dil bölümünde okuyup da bana bilgi verebilecek olan biri war mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gunahkar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bak kardeşim ben anadolu öğretmen lisesi son sınıf dilciyim 1-Dilde rahat edersin doğru,grammer biter 3-5 ayda ama kelimelerle cebelleşirsin. 2-dil sadece dil değildir dil kültürdür.onun için anlamak baya kasar.(deyimler espriler falan..) 3-ve en önemlisi: yapacağın 3 iş vardır: rehberlik tercümanlık öğretmenlik çok kısıtlanırsın.. ben sınavlarda 1. olmama rağmen kara kara düşünüyom ilerde ne b.k olcaz diye.. bunları dikkate alırsan sewinirim.. haa bide.. sayısalda olsan dilde olsan ea olsan en az 2 dil yap hem zevkli olur hem yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hahh bak dil bölümüydüm lisede şuan mütercim tercümanlık öğrencisiyim dili seç derim yni kültürler öğrenirsin.iş bakımına kaparlar seni havada çünkü dil bölümüne girip iyide bi bölüm yaptınmı acıkta kalmazsın. bu işin bitmiş zamanı sen başındasın öncelikle ne olacagına karar ver öğretmen olucam diyosan anadolu öğretmen liseleriyle yarışıcaksın tabi anadolu öğretmen lisesi değilsen anadolu öğretmen lisesi olup öğretmen olucam diyosan da sorun yok zaten.gözü kapalı girersin ;) ben seni düz lise,yada süper lise olarak kayda alıyorum ozaman not orrtalamanı cok yuksek tutarak okul puanını yuksek tutman gerek yds bişi değil yaparsın kolaylıkla ama önemli olan okul puanın yüksek tut gir istediign yere.. universite çıkışıda sürüyle iş seni bekliyor ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar