s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bilmiyorum wormlami alakali, patchleri yaptim, scanleri yaptim sistemde birsey bulamadim ama calisan programlarimi minimize ettigimde taskbarda gozukmuyorlar, alt + tab yapinca gorebiliyorum ama taskbar tamamen bos. Sebebi hakkinda bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 durumun vahim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 On bilgi olsun diye yaziyorum. Friend Greeting ile ilgili bir sorun degil, sistemimde aradim herhangi bir program bulamadi konu ile ilgili. Ayrica yeni bir user yaratip logon oldugum zaman sorunsuz calisiyor. Dolayisi ile anladigim kadari ile ntuser.dat dosyasi zarar gormus. Bu dosyanin calismasini saglayan registry key ile ilgili bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Arkadaslar cozumu buldum, ayni sorunu yasayan olursa diye cozumu yaziyorum, umarim kimse yasamaz. Cozum icin tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar