TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya bi portal kullanıorum forumlarda [spo1=Kod] {FORUMS_POSTS_ROW_COUNTRYFLAG} {FORUMS_POSTS_ROW_PM} {FORUMS_POSTS_ROW_BUDDIES}Mesaj:{FORUMS_POSTS_ROW_POSTCOUNT}Nerden:{FORUMS_POSTS_ROW_LOCATION}Meslek:{FORUMS_POSTS_ROW_OCCUPATION}Yaş:{FORUMS_POSTS_ROW_AGE}[/spo] şöle bişi yaptım orda img ile bir link verdimya işte o linke mesaj yaş nerden gruplarıda katılıyor yani o imajın üstüne gelince nereden yaş ve meslekde linke katılıyor bunu nasıl engellerim?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yerin varsa dene[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yok, gene olmadı[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu yeri kapsayan bir ss koyar mısın nasıl olduguna bi bakalımda aklımda şekil oluşturamadım değişik değişik şeyler geliyo :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya şimdi mesela bayrak var onun yanında p.m atma logosu var ben o logoya link verdim ama aşağıdaki nereden yaş gibi özellikleride kapsıyo o link yani p.m logosunun üstüne geliyorum o nereden yaş yerleride linke girio[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 > Burdaki tagı kapat :D Kalın yerle yazılan yeri kapatmamışsın edik: altıda çizili[signature][hline]Pluton a.k.a TribleHuor Aldaríon & Alatariel Tasartir[Bu mesaj Pluton tarafından 06 Aralık 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Pluton tarafından 06 Aralık 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 allahh !! hoca çok saol beah[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehu çok küçük bir ayrıntı[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar