Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi ultraslandan olan arkım gönderdi. gerçi eski haber ama olsun bide övüne övüne gönderio aferin dedim burdan[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Aralık 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genelde bu tarz haberlerde asıl suç sebebi farklı bir olay oluyor. Önceden gelen bir hısımlık, kavga vb. gibi, ancak medyamız için o yeterli bir haber niteliği taşımadığından kulaktan dolma ve hatta bazen uydurma sebebleri yazabiliyorlar. Bu olay kesinlikle böyledir demiyorum ama genelde böyle çıkıyor bu tarz haberler.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kendisine en altınından bi madalya istiyoruz...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 böle olaylar ne yazıkki ülke insanlarımızın aptallığından kaynaklanıo ne ultrAslan ne bir çarşı grubu nede gençfenerbahçeliler birbirlerinden nefret etsede böle olayları tasviplemez o senin ark.ının biraz saçmalığı olmuş[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende bi ultrAslanım ve bunu bi ultraslanın gönderdiğine inanmıyorm gönderse bile neden övünsünkii.. ama gerçekten üzüldüm.. bu gibi olaylar heppp oluoo aslında maç esnasında kendini tutamıosun... yazık...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 olabilir bence[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Lucky, 06 Aralık 2005 17:42 tarihinde demiş ki: bende bi ultrAslanım ve bunu bi ultraslanın gönderdiğine inanmıyorm historyim açık olsaydı ss ini alırdım historynin tüh ama önemi yok yalan borcum yok kimseye. tartışma çıkmaz umarım[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 belki arkadaşımız gıırgr olsun die sölemiştir oda üzülmüştür addım gibi eminim... ama gerçektende varsa bunda genelleme yapılmamalı....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 genelleme yapmıorum keşke altına yazsaydım unutmuşum.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 öyleyse sorn yok :) ama gerçekten üzüldüm bu gibi olaylar hep oluo....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yalnız www.turkhooligans.com nası bi olaydır ya. Amma abartmışlar ha. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vayy be baya ilginçmiş yaaaa..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :) gs taraftarları adam bıçaklamak yerine fb maçlarında tezahürat etseler de dalga geçmesek "azuahah şunlara bak fblilere bağırttırıyolar" diye[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar