Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=:)][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 KARIZMA olmuş :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ula copy cat şeyedecem ben bunnarı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 YÜRÜYÜN BE KİM TUTAR SİZİ :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 GM olmus da CS almıs da Bozisini unutmuşta.... istanbula gelcekmişte lol poli bok wersem yermisin hp ye bak dana yuh hayvan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bozii, 06 Aralık 2005 20:12 tarihinde demiş ki: GM olmus da CS almıs da Bozisini unutmuşta.... istanbula gelcekmişte lol poli bok wersem yermisin hp ye bak dana yuh hayvan xD :D o hp daa bişi diil cnm :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Polithe1st, 06 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: said: bozii, 06 Aralık 2005 20:12 tarihinde demiş ki: GM olmus da CS almıs da Bozisini unutmuşta.... istanbula gelcekmişte lol poli bok wersem yermisin hp ye bak dana yuh hayvan xD :D o hp daa bişi diil cnm :P ewet polinin tank olduğunuda hatırlıom :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 LoL ben büyüyünce öle olcam ama daha 26yım[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 demek kardeşini görmüosun he demek bi yardım olmicak kardeşine he! biz 3k larda sürünelim sen bu daha bişi mi de he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bozii, 06 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: demek kardeşini görmüosun he demek bi yardım olmicak kardeşine he! biz 3k larda sürünelim sen bu daha bişi mi de he ya bi sus gs bozi..sonra millet gm cart curt salak saçmalak konuşuyo.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gs_bozi deil ahmet de. tmm sustum monofonik_osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 poliiii 2100 hp nasil yaptin lolll[signature][hline]nick: ::buro:: clan:reaction server:ares lvl:1 np:100 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gm gm gm :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben silver alacaktımda dikkatimi çekti silverda aldığın item ları pazarda sotabiliyomusun?[signature][hline]Nick:daeth_ranger lwl : 4x çok düşük :( server: cypher np: bahsetmeme gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 GM sin olm kabul et beni banlayamassın azuahsau banlat lan yiyosa talka olm hackler bu susun !:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: ewon, 06 Aralık 2005 20:30 tarihinde demiş ki: poliiii 2100 hp nasil yaptin lolll sen herhal poliyi hiç 5xxx hpde görmedn :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hp+9 2 tane ring///2 tane hp +9 küpe///amulet of goddes//lycaon staff +6 full hp+8/15 hp set.hp +9 belt zuhaha bide cs +6 var o arada :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: emir, 06 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki: said: ewon, 06 Aralık 2005 20:30 tarihinde demiş ki: poliiii 2100 hp nasil yaptin lolll sen herhal poliyi hiç 5xxx hpde görmedn :D:D ueaueuaeuaueuaueauu :D walla hea merak ettim poli Hp güzel ^^ bendede öle vardı bi zamanlar wizard +9 la takılıyoz şu an :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 olm gelmiş geçmiş en adam akıllı mage talkative barıs hane cafeden 1 healerla yandan girmiştin ya tek off manyaktın baba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zuahhahaha ben geldim ulaaaaaaaaaa poli talkative bozi item pls para pls clan pls lvl pls party pls[signature][hline]nick: ::buro:: clan:reaction server:ares lvl:1 np:100 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gerçekler ortaya çıkınca neler neler olur bozicim 3nokta...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 3 little green man:D[signature][hline]WARCRAFT ve PC en buyuk tutkularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Polithe1st, 06 Aralık 2005 20:41 tarihinde demiş ki: gerçekler ortaya çıkınca neler neler olur bozicim 3nokta... neler olur? sen 61 degilmiydin ne cabuk kastin gene la[signature][hline]nick: ::buro:: clan:reaction server:ares lvl:1 np:100 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bozii, 06 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki: olm gelmiş geçmiş en adam akıllı mage talkative barıs hane cafeden 1 healerla yandan girmiştin ya tek off manyaktın baba :D :O :P ne zamn len neyse zate tüm human bomblar bendeydi bi ara defeated ben merlin felan kopuyıduk 4 mage wairor indiriyorduk :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bur0, 06 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 06 Aralık 2005 20:41 tarihinde demiş ki: gerçekler ortaya çıkınca neler neler olur bozicim 3nokta... neler olur? sen 61 degilmiydin ne cabuk kastin gene la anlarız yakında kim neymiş..nasılmış ...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar