johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 baksanıza maca gittiler server bosaldı humanlar savası kazandı :)
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yaf Savas Önemli DegiL FenerLi olmak Ayricaliklidir..:) Sampiyon FenerBahce![signature][hline]I miss You
ofs Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kesinlikle Şampiyon Fenerbahce (Orclardan Gıcık Aldıgım kadar Hiçbirşeyden Gıcık almıyorum Böyle ASLDKJASKLASLJAL Neyse dellendim cok gıcık alıyorum işte ) fenerbahceli humanım ßenim Biricik Knight benim Knight senden başka Kimim var benim Ban yedim Diye ağlarım Fenerbahce ile gülerim Söyle Senden başka kimim var benim Saçmaldım Zuahsuahsuah das:DD
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hadi beah bu aksam savas yok die cıktım forum okuyom savas olmus ya tuh kacırdım.bu arada orclarıonn febeş olduunu bilsem orc olmazdım :([signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 41 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 67
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hayır olmamış bak ben bi yaziim :D Debuffer ım sen çok yaşa, yaşa da torment at bana hiçbir mage e degişilmez senin buff ın bu dünyada -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Assasin im benim, biricik sewgilim, söyle senden başka kimde war chitin senin le kasarım.seninle akarım. söyle senden başka kimde war mirage -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Karus warrior sun.bizim canımız Yeşil we Yeşil akar kanımız kesiyoruz seni canı gönülden humanız biz yürüyoruzzz -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Ne Buffer Ne warrior nede prest ler.bu sene sen sin kral mage ne buffer ne warrior nede prest ler.bu sene sensin kral mage haydi oturt haydi oturt.haydi oturt novaları. ölümüne ölümüne ölümüne koy pillar ı. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Sen geçerken CZ den sessizce, gm ler geçer cz den gizlice. ah sen atarken 5 li leri sinsice gm ler banlar seni gizlice --*-**-**-*-*-*-*-*-*-* Buradannn bir archer geldi geçti geldi geçti deldi geçti wayy wayy yöregimi deldi geçti 5 li attı deldi geçtii wayy wayy dolana kosper dolana dolana gm banlasana dolana mage dolana.prest debuff atsana..
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zuhahaha saçmaladıgım galiba :D:D:D:D
ofs Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hmm öylemi Peki Basliyorum SAçmalamaya:) Avrupa Kızın1imiş Knights Knights Clanındaymıs ßütün iboşlar Göklerde Orc Gönüllerde Human Saçmaladım pardon yaw du yeni bişe yazacam a.DA:SD:SA:DA
ofs Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 KNİGHT MANYAGIYIZ FENERBAHCENİN KRALIYIZ Kral Buysa Kralice ßiziz Knights clanını ßiz keseriz Elimizde Raptorlarla Belimizde Paralarla ßiz kesmeye gidiyoruz Knights Mekanına asasAS:AS:DAS::DD
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Doğru, ucundan da olsa ben bi fenerliyim ve orc shamanım =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iikide human olmuşum...tam düşmanlarıma karşı hem orc a gıcığım hemde fb liye saten :D ölümüne humannnnn enemy of the gates[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Avrupa Masterıymış Nycris efendi. cok iyi combo yapar adam kesermiş Yanında f9 ile forazzi warmış. arkasına bakarsa yere yatarmış.. laylay lay lay laylaylay lay lay lay layy
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zuhahahaha bu süper oldu.uydurun lan kopalım biras tam da maç öncesi :D:D:D
ofs Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çiki çiki fenerrrrrrrrr Hadi hadi fenerrrrrrrrrrrrrrrr Psvyi yenerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Müzeye Dönerrrrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhhhhhh :DDDDDDD
Öne çıkan mesajlar