Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hiç denemedim bile :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet sadece areste degilmi bende oyle dcdcdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eskiden login failed derdi 10060 10061 derdi şimdi dc etmek istermisin sonra evet dedikten sonra direk dc[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kimse giremiyomu ? ben şu an oyundayım baya uzun süredir[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Acaba Neden Olabilirki valla ben 30 dakkadan berı ugrasıyorum giremedım bır turlu deli olacam ya....[signature][hline]BlackDoor Lvl: 36 Ama 60 Olacam 3 Haftaya Kadar Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen hani oynamıyodun bu oyunu ??????[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Beowolf, 06 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: sen hani oynamıyodun bu oyunu ?????? Kim oynamıyordu bu oyunu????[signature][hline]BlackDoor Lvl: 36 Ama 60 Olacam 3 Haftaya Kadar Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Beowolf, 06 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: sen hani oynamıyodun bu oyunu ?????? Oyuna girip char ı kontrol etmem oynadığım anlamına gelmez ...[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bugs başka bi topicte bıraktım falan diordu[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende giremiom[signature][hline]Aresde kasıoz.. Nick _DaRkCroW_ lvl=daha ezigiz 5x clan=AloneWarrior-grade3-pele de war icabında xD job=1920healler+malice+debuff+4stone rezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_useLess Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaslar o sorun tüm ares de var aresin butun serverlerinde dc hatası veriyor fakat ok a basmadan sürekli connect e preslerseniz girersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben giriom tam aresi seciom disconnet from server dio ne biçim hata anlamadım :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: new_useLess, 06 Aralık 2005 19:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar o sorun tüm ares de var aresin butun serverlerinde dc hatası veriyor fakat ok a basmadan sürekli connect e preslerseniz girersiniz :D boyle demıssınde denedım olmuyo girmiyo :([signature][hline]BlackDoor Lvl: 36 Ama 60 Olacam 3 Haftaya Kadar Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben ares den bahsetmiyorum login server dan bahsediyorum...[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 azuahaha ali dc oluo bırak sen bence xD neyine senin ko bi 65 olamadın lol :P:P peehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 la bozi xD olm dc oluyo deli oldum dc etmek istermisiniz diyo dc ettiriyorum sonra ben dc oluyorum anlamadım eğer biri hacklicekse alsın gitsin ya 2dk char a bakıcaz uğraştırmayın adamı bişeymi oldu char a meraktan patlıcam walla :)[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 banada aynısı dio olm sen kendi car ile benim carı soyuyo olmayasan :P:P:P:P sen warya sennn sölelen ne yaptın cara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bozii, 06 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki: banada aynısı dio olm sen kendi car ile benim carı soyuyo olmayasan :P:P:P:P sen warya sennn sölelen ne yaptın cara :D yada aynı kişi bizim charları soyuyo olmasın :O[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 way bak bu da olabilir olm metada sen girerken keyloger bakmadın demi olm senin... getti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşın evindeyim çok nadir oynuyorum artık bıraktım sayılır hatırlatma bana azuhauz :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tmm ke yi daha hatırlatmam hani pk yapıoduk ya :D lvl fln kasıoduk sen 3 kişinin arasına dalmıstın seni 70 hp den tp lemiştim hatırlama sen hatta 3 vs 1 yapmıstın bence unut gitsin ahuhasda sD:asd asda:SDloasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Amuahuahuaha minor sayesinde kurtuldum zaten orda ne zaman heal pot alsam pk ya giderken yatıyorum çatur çutur minor le kurtuluyorum bala 50-70hp lerden tabi tp leyen varsa :D Yarına sağlam çıkar inş char =([signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ee bosuna gs koymadık tp işlerinde ustayız ama cok pis kapısıosun ya hatırlatmak gibi olmasın ama hueheh koptum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bozii, 06 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: ee bosuna gs koymadık tp işlerinde ustayız ama cok pis kapısıosun ya hatırlatmak gibi olmasın ama hueheh koptum xD azuhauhau 3 kişinin arasına laaaaaa imanınız kitabınız yokmu diye giriyoun sonra dınkkkk parasite ve xxx dftd Bugs_Bunny xD sıkıldım oyundan bea pk sı bile sıkıo artık =([signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar