Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Kadar Da Bedevilik Olur mu?

oper

Öne çıkan mesajlar

bugün derse gittim arkadaşla girdik derse ama derse konsantre olamadık dinleyemedik bi türlü.arkadas onceki derslerde de yarısında cıkıp gidiyordu.bu sefer ben de cıkacaktım..neyse arkadas hadi kalk gidek dinleyemiyoz zaten dedi..ii dedim. o kalktı cıkıo ben de kalktım, o sırada bi kızn telefonu çaldı o da dışarı çıkıyor..ben en arkada kaldım hoca bana seslendi bi dk dururmusun dedi.buyrun dedim."arkdaslarını da cagır" dedi..cagırdım arkadasları sonra..hoca "arkadaslar daha 20 dk oldu neden boyle yapıyosunuz" diye sordu.. arkadas da "dineleyedik hocam anlamadık ondan cıkıyoz" dedi.. döt olsa "anlatamıyosunuz" derdik de yemedi işte :) . neyse hocada bişeler dedi "gidin" dedi sonra.. boylece bugunku ilk bedeviliğimi da yasamıs oldum...2.cisi bugün kıza "akşam yemeği beraber yiyelim mi" diye mesaj attım sabah.. öğlen cpv geldi "ya odadakilerle sözleştik onlarla yiycem" diye..taam bu normal bişe..işin bedevilik kısmı; ben ne zaman boyle bişe yapmaya kalksam %90 aynı tarz cevaplar alıyorum.. bıktım artık ya.. bi kere de tamam diye bi cvp almak istiyorum... her seferinde böyle olunca (bi de ilk denemede oluyor bu zaten) bi daha oyle bişe teklif edesim gelmiyor... ne kadar akıl alınacak bi durum bilmiyorum ama verecek olan varsa güzel olur... :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte dediğiniz gibi düşünüyorum ama benim anlamadığım sey neden her seferinde oluyor... zamanlama mı yanlış oluyor anlamadım bi türlü.. neyse ileriki günlerde gene aynı sey olursa pek inandırıcı olmaz benim için[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...