Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar son 2 saattir MSN'e bağlanamıyorum adam durmadan dönüp duruyor sinir oldum ya Proxy falan herşeye baktım ama yok ya adam hep dönüo top oldu adam ama bağlanmıor yaauw ne yapmam gerek arkadaşlar..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benım msndede bı sorun var anlamadım..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sırf sizde yok genel bir sorun bu[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2 sattir firewall ayarlarıyle ugrasıyorum ki msn gercekten gümlemiş.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaw bu genel bi sorun,müthiş bi teknoloji yok malesef,tabi ki arasıra sorun çıkacak,bu kadar problem etmeyin.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tipitip saol ya deliriyordum burda telaştan napıcağımı bilemiyordum..[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hackendim mi fln diye de düşünmeyin,çünkü yapılacak o kadar orjinal şeyler varken,kimse adamı döndürmekle uğraşmaz.uğraşanın da adı başka bi şeydir halk arasında :) arasıra vericilerden problem çıkabilir ve makine de kaldırmayabilir,haliyle yavaşlar ve kasıılır,örneğin dün bizim burda açılmıyodu hiçbişi ama bakın uçuyorum şimdi nette :P[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kimse adamı dondurmekle ugrasmaz ahhahaha yarıldım :D[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yalan mı yaw ama ? uğraşılır mı cidden? daha zevkli şeyler var :P[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 antalya dedeman tarafında ki çoğu kablonetçiler giremiodu adslciler girebiliyordu.. hala giremiorm kablocuyum ben..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Giremiyom hala ben, girebilen varmı? kablonetim ben[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben giriyorum :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ - merhaba, tanışabilir miyiz? - buna hazır oldugunuzu sanmıyorum. - wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben 5 gündür ne msn nede wow a girebiliyorum :) sadece web sitelerinde böyle boş boş geziniyorum[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şu anda gayet normal bi sorun yok bende[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 msn wersionuyla ilgili bi sorun bence bende bi masaustu bi lettop war lettop girior msn e masaustu girmior:S sonra lettopba format attım 2side girmior artık:S[signature][hline]Yıl 2000:Warcrafta başladım Yıl 2001:Warcraft Eurobattle.net e girdim we bagımlısı oldum Yıl 2004:Knigh Online a baslayıp hayattan koptum Yıl 2005:Knight Online a cok kaptırdım bırakmak zorundaydım ama bu illeti bırakmak cok zordu ve bana bunu neyin bıraktırcagını biliordum WARCRAFT...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar