Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN'e Bağlanamıyorum!

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

yaw bu genel bi sorun,müthiş bi teknoloji yok malesef,tabi ki arasıra sorun çıkacak,bu kadar problem etmeyin.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

hackendim mi fln diye de düşünmeyin,çünkü yapılacak o kadar orjinal şeyler varken,kimse adamı döndürmekle uğraşmaz.uğraşanın da adı başka bi şeydir halk arasında :)

arasıra vericilerden problem çıkabilir ve makine de kaldırmayabilir,haliyle yavaşlar ve kasıılır,örneğin dün bizim burda açılmıyodu hiçbişi ama bakın uçuyorum şimdi nette :P[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!....
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda gayet normal bi sorun yok bende[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

msn wersionuyla ilgili bi sorun bence bende bi masaustu bi lettop war lettop girior msn e masaustu girmior:S
sonra lettopba format attım 2side girmior artık:S[signature][hline]Yıl 2000:Warcrafta başladım
Yıl 2001:Warcraft Eurobattle.net e girdim we bagımlısı oldum
Yıl 2004:Knigh Online a baslayıp hayattan koptum
Yıl 2005:Knight Online a cok kaptırdım bırakmak zorundaydım ama bu illeti bırakmak cok zordu ve bana bunu neyin bıraktırcagını biliordum WARCRAFT......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...