Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Charımın ID ve şifresini giriorum ares 1 2 3 4 ten herhangi birini seçiyorum Connecting please wait den 1 saniye sonra "disconnect from server" neden ben neden :) sizdede oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aware korkma aynısı banada oldu demin sureklı connecte bas baya ole gırıyo dene[signature][hline]Name: FATAL Clan : DeaTH_STaRe Server: Ares Lwl : 61 Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 10061. kere deniorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Login server failed -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bol bol dene bende öle girdi bende ilk tırstım ark soledı şimdi ona bı hedıye verıcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyi hata lafın üstüne gelir 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hay bunların yapcagı işide serverıda **** :S *** madem yapamıonuz *** ne die kasıonuz ***[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende daha da kötü.id we pass ü yazıyorum.enter a basıyorum.direk dc werio.paso dc dc dc dc dc dc dc dc dc.hadi diyelim orayı geötim.serverlara tıklayınca dc werio ne bu ya[signature][hline]Aresde kasıoz.. Nick _DaRkCroW_ lvl=daha ezigiz 5x clan=AloneWarrior-grade3-pele de war icabında xD job=1920healler+malice+debuff+4stone rezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Aware3___, 06 Aralık 2005 17:28 tarihinde demiş ki: 10061. kere deniorum :D eziqlik ruhuna işlemiş :D:D ben 3. deneyişimde girdim[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar