Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifremi değiştirmişler!


Naruto

Öne çıkan mesajlar

Bundan 2-3 ay önce cypher da NarutoTFT isimli charım 61lvl hacklenmişti.Doğum tarihimi bilmediğim için şifremi değiştirememiştim.Sitede şifre değiştirmenin değiştiniğini ve doğum tarihi gerekmediğini öğrenince şifremi değiştirmek istedim.Ama şifre yanlış hatası verdi, beni hackleyen arkadaş benden önce davranmış.Bugün charımı moradonda gördüm iron neckales ve glass belt satıyordu ve öğrendimki DeMoNiYe nickli priest bugün hacklenmiş aynen bana olduğu gibi bedava premium diye kandırılırarak.Üstündeki itemler DeMoNiye nin ki ile aynıydı(Smite hammer ve defender of lord).Kesinlikle DeMoNiYe yi hackleyen adam beni hackleyen le aynı kişi.

Bu adamı bulmamızın bir yolu olabilir mi ve charımı geri alabilir miyim?

Lütfen NarutoTFT yi oyunda görürseniz küfür edin ve sakın ona inanmayın bedava premium derse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük bir ihtimalle öyle olcak ama ben bu adamı ne yapıp edip bulcam.Duyduğuma göre 100lerce kişi bu adamın yaptığı fake site yüzünden hacklenmiş[email protected] dan bedava premium kazandınız diye mail atıyor verdiği linkte http://knightonline.farvista.net ve sadece bir server değil her serverda oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

falla dicek bıse yoq. gecmıs olsun ama bole fake lere atlamamak lasım. Piyasada cok fazla akıllı var cunkı.aslında basına gelen olay senın hatan. bide belırlı para karsılıgında ıstedıgı charı hackleyen kısıler var.bı arkadasımın basına geldı.charı gerı almak ıcın gmlerle konustu ancak char banlandı lvl 63 char lvl 1 ve statları 5 olarak gerı dondu sanırım senın charda gerı donse bu sekıl olcak.o chardan hayır gelmez benden solemesı...[signature][hline]Name : wildrain
Clan : UknighteĞ
Lvl : 6x
Class : Kasar Hood
Nation: El Morad
Np :1xxxx
Server: Ares
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...