LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar premium alıcamda sizce gold premium mu alıyım yoksa silver premium mu?
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hiç üye olma arkadaşım bu oyun yakında çöker boşuna paranı harcama bu işini bilmez adamlara para kazandırma. Bi işi beceremiyorlar[signature][hline]
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 paran hangisine yetiyorsa onu al :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bencede uye olunca ne olacak ılgı yok alaka yok nedensız ban yersen bız gıbı yapabılecegın hiç bir sey yok alma derim
LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Şöle yapsam alsam premium u doldursam ıtem ları kngiht cash le sonrada internet cafeden 2 tane üyeliğimle girsem itemleri diğerine transfer etsem öle olmaz mı?Ban yeme ihtimalim düşer.Milletin premium u var c1 de herifler 200 m a 1500 lük buff kağıdı satıyolar ve alan çok oluyo.Bence oyunda karlı bi iş.20 dolar veriyon 2-3 milyar paran oluyo
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: LordParazit, 06 Aralık 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar premium alıcamda sizce gold premium mu alıyım yoksa silver premium mu? Alacaksan gold al %30 fazla exp çok ama çok ciddi bir fark. 2 sinin arasındaki %10 luk farkta 5 dolara deyer. Ama param az zorlanarak alıcağım dersen bu oyuna 3 kuruş bile yatırma git WOW oyna.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 chasmı alcan ben gıbı trına alıp sat dupe olan parayla satın alsınlar senden sonra esya al o esya dupelı gozuksun onumu ıstıyorsun bence gercek paranı kumara yatır daha sanslısın burda elıne gecebılecek bır seyın yok sonucta[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 alacaksan gold pre al 5 dolar fazla ver yüzde 30 fazla exp al tabi lvlin yüksekse yoksa bronze al 5 dolar ver sora bide 10 dolar ver 100 k.c al 2x1500buff 2x300 ac 1 swift 1 attack power scrool ediyor degil mi yanilmiyorsam silver pre alma bence[signature][hline]nick: ::buro:: clan:reaction server:ares lvl:1 np:100 geliyorum ulaaa:D
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: illailla, 06 Aralık 2005 17:13 tarihinde demiş ki: chasmı alcan ben gıbı trına alıp sat dupe olan parayla satın alsınlar senden sonra esya al o esya dupelı gozuksun onumu ıstıyorsun bence gercek paranı kumara yatır daha sanslısın burda elıne gecebılecek bır seyın yok sonucta Merdiven altından geçme, siyah kedi görünce kaç, bıçağı tükürmeden verme (iğrenç). Seninkide böyle bişi galiba :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vercegin paranın sadece ve sadece + exp kazandıracagını bunun dısında hiçbir ise yaramayacagını düsünerek alacaksan al. Baskada bir sey bekleme. İtem silmeler, sifre hataları, alakasızlık, ve dair tüm olmaması gereken hersey bu oyunda mevcut. Bırakınız free playerleri bu oyuna binlerce dolar aktaranlar ile bile ilgilenmeyen abuk sabuk bir yapı içerisindeyiz. Ben bu parayı unutacam diyorsan ve exp harici hiç bir beklentim yok diyorsan al kardesim. Al ama iyi düsün. Sonradan hiçbir hak iddia etme. Yok sifrem hatalı yok hacklendi yada itemim silindi yardım falan diyeceksen alma. Bununla ilgilenen bir servis bulamayacaksın karsında. Son derece amator ciddiyetsiz, bir grupla karsı karsıyayız cünkü... O kadar.[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: istemihan, 06 Aralık 2005 17:42 tarihinde demiş ki: vercegin paranın sadece ve sadece + exp kazandıracagını bunun dısında hiçbir ise yaramayacagını düsünerek alacaksan al. Baskada bir sey bekleme. İtem silmeler, sifre hataları, alakasızlık, ve dair tüm olmaması gereken hersey bu oyunda mevcut. Bırakınız free playerleri bu oyuna binlerce dolar aktaranlar ile bile ilgilenmeyen abuk sabuk bir yapı içerisindeyiz. Ben bu parayı unutacam diyorsan ve exp harici hiç bir beklentim yok diyorsan al kardesim. Al ama iyi düsün. Sonradan hiçbir hak iddia etme. Yok sifrem hatalı yok hacklendi yada itemim silindi yardım falan diyeceksen alma. Bununla ilgilenen bir servis bulamayacaksın karsında. Son derece amator ciddiyetsiz, bir grupla karsı karsıyayız cünkü... O kadar. +1[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
Necro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 İtem alcaz nasıl olsa dupe falan kalktı :S kc ile satınca itemleri cypherde ii para ediyorda ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/4x
LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaş çok ii söledi k.c. den aldığımız item ları satarsam ii para yapmaz mı?Banlanma riskim mi fazla premium alırsam?
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Aynı yöntemle bin dolara yakın para harcadıgımı söylesem ne dersin?. Suan 9 milyar değerinde itemim silindi. hepsinide senin dedğin yöntemle elde etmiştim. Bırakınız onu hala hatalı sifre uyası yüzünden oyuna ve siteye login olamıyorum. İlgilenende yok. Sorun bu zaten muatap yok.[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: BlackBox1, 06 Aralık 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Ama param az zorlanarak alıcağım dersen bu oyuna 3 kuruş bile yatırma git WOW oyna. lol?^^WOW'a üyelik senin düşlünüdüğünden daha pahalı ilk seferde cd'sini alıyosun ve sonra her ay 20turkish dolar ödüyosun janum ama lagg yok dupe yok vs.vs Ks desen o ztn yok ztn yaratığa ilk dalann expi kapıyor...Her ay 20 dolar vermek zorundasın yoksa oynayamassın ama KO'da her zmn beleşe oynarsın.. Ancak WOW'un yokmu free serverları? tabiki var ancak her türlü edit saçmalık vs vs onlarda ayda 1de item ve lvle reset atılıyor bu kdr saçmaasapan birşey yani... Aslında bütün oyunları ilk çıkan orjinal serverda oynamak en akıllısı şmidiki aklım olsaydı malezya KO'da oynardım...[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 06 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben zaten arkadaşımın wow üyeliğinden ara sıra oynuyorum.Peki mesela çok yüksek bir miktar coins yaptım gm in el koyma ihtimali var mı?[signature][hline]Nick:daeth_ranger lwl : 4x çok düşük :( server: cypher np: bahsetmeme gerek yok :)
Öne çıkan mesajlar