shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar okul vesilesiyle veya doğmuş olmak talihsizliğiyle (şakadır alınılmasın lütfen) kıbrıs' ta buluna patiler yazsın birşeyler işte.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 sene yasadim ben kibris da camlibel taraflarinda bilmem bilirmisin oralari yaklasik 10 12 sene oluyor gitmeyeli ama bu yaz gitmeyi dusunuyorum.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ayrıca kıbrısta degilim ama kıbrısta okumak sıkıcı diye biliyorum. Oradaki uyum anlasması cok zormus diye duydum. Kolay gelsin =) Kıbrıslı varsa aranızda bir bulusma düzenlersiniz artık.. ps: bulusma bölümünde olabilirdi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mayhem, 06 Aralık 2005 15:10 tarihinde demiş ki: ps: bulusma bölümünde olabilirdi. aslında doğru diyosun kime ömsj atmam gerek taşınması için? malum burada kaynayıp gidecek...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben de kıprıstayım yaf:([signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 direkten döndüm gidiyodum bu sene okumaa[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bonec kıbrıstaydı diye biliyorum Bi de Hergonan kıbrısta ama o da bayadır girmiyo nete[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya bi poq yedik geldik buraya keske biraz calışsaydım diom ama 2 sene çaktıktan sonra da zorunlu olarak geldik...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar