RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aydınlattıgın için teşekkürler arkadasım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 NP[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşım inernet cafede lvl kasarken yanındaydım ve ss sini al demiştim lazım olurdiye areste geçen notice [signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya abi [email protected] adresıne ne kadarmail attıysam hepsı bad mail olarak bana gerı dondu olmuyo. olmuyo. olmuyo işte a.q olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Georing, 06 Aralık 2005 11:55 tarihinde demiş ki: arkadaşım inernet cafede lvl kasarken yanındaydım ve ss sini al demiştim lazım olurdiye areste geçen notice Cok saol beni kolpa email verip hacklemeye calısıyo dienler kapak olsun bu ss. Ben ss sini alamamıştım cok kişi şuphelendi kimiside şuphelenmenini onune gecip suclamaya basladı.Heralde anlasılmıstır artık.Ama bu mailde hata veriyo sorun hala devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bukadar olur işte admin yada gm yapmış gene yapıcagını lost_password deil lostpasword gecmesi gerekiyormus bu kadar yanlış yetmezmiş gibi bi de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya bunları yiyen gerzek varmı ya? Birisinin kullanıcı bilgilerini alabilmişlermi. Aldıysanız imzadaki accountu hediye etcem :D[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Usko, 06 Aralık 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Ya bunları yiyen gerzek varmı ya? Birisinin kullanıcı bilgilerini alabilmişlermi. Aldıysanız imzadaki accountu hediye etcem :D Millet paranoyak oldu :) orginal kardeşim bu anlatamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya ne paranoyası Yani hangi SIĞIR e-posta adresini doğrulamaz. Maile microsoftdan bi link geliyor ona tıklıyorsun. Msn adresi doğrulanmış oluyor.[signature][hline]KE DELETE(Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!![Bu mesaj Usko tarafından 06 Aralık 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kim? bizmi eyer bize diyorsan birdaha bu foruma kesinlikle mesaj atmam hack lanma psikoleji manyaklığı bu olsa gerek bende aynı sorunu yaşamaktayım ve bunun ss sini çekmiştim ve forumlarda bi arkadaş benim gibi aynı noticeyi görmüş ve madur kişileri bilgilendirmek istemiş ama zayıf düşünceliler böle yazı yazmakta ne yazıkki ne diim bişi demiyorum....[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyi de bu mail adresinin bir MSN hesabi oldugunu kim soyledi size?[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar mesajları tam okumadığınız için sohbeti anlayamıyorsunuz. Msn konusu - mail konusu 2 side farklı. Ben msn icin yazdım. BUNU YIYEN SALAK VARMI DİYE ve ekledim böyle bir msn hizmeti olsa YETKİLİ MSN İ DOĞRULAMAYACAK KADAR SAFMI. Konu budur yani. yanlış anlayıp yanlışlıklara neden olmayın.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 e tamam ben de bunu diyorum iste. insanlar neden her gordugu e-mail adresini msn'e eklemeye calisirlar ki... kaldi ki boyle bir sey belirtilmemis ve K2 msn uzerinden destek vermeyi birakali cok oldu.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bekle bekle ....![signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Zamanın En iyi Warioru:Black_Knight(Clan FiRe):)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kardeş doğru olabilir bekle ama ewet millete paradoya başladı çünku ortada çok hesap çalmak için böle yapan adam var Ss koymuşsun ben mail attım ama bakalım cvp gelmedi?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya beyler bend goınderöeyi denedim ne hotmailden ned emynetten olmuyor . gondermiyor. hangi maili alıp ta gondercez bu maili anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kardeşım verdıklerı sıte hotmail mynet falan değil oraya msj atmanız mumkun değil msn den bırebır konuşmak zorundasınız tabı bunu nasıl yapabılceksınız o da mechul kabul edıp etmeyeceğı bellı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar