Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

johnconstantine

Öne çıkan mesajlar

said:
Georing, 06 Aralık 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
arkadaşım inernet cafede lvl kasarken yanındaydım ve ss sini al demiştim lazım olurdiye areste geçen notice

Cok saol beni kolpa email verip hacklemeye calısıyo dienler kapak olsun bu ss. Ben ss sini alamamıştım cok kişi şuphelendi kimiside şuphelenmenini onune gecip suclamaya basladı.Heralde anlasılmıstır artık.Ama bu mailde hata veriyo sorun hala devam ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne paranoyası

Yani hangi SIĞIR e-posta adresini doğrulamaz. Maile microsoftdan bi link geliyor ona tıklıyorsun. Msn adresi doğrulanmış oluyor.[signature][hline]KE DELETE

(Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!!

[Bu mesaj Usko tarafından 06 Aralık 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kim? bizmi eyer bize diyorsan birdaha bu foruma kesinlikle mesaj atmam hack lanma psikoleji manyaklığı bu olsa gerek bende aynı sorunu yaşamaktayım ve bunun ss sini çekmiştim ve forumlarda bi arkadaş benim gibi aynı noticeyi görmüş ve madur kişileri bilgilendirmek istemiş ama zayıf düşünceliler böle yazı yazmakta ne yazıkki ne diim bişi demiyorum....[signature][hline]Nick:Georing
LVL:6x
Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum)
CLan:SysTeM
RaCe:Warrior
SRVR:ARES
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar mesajları tam okumadığınız için sohbeti anlayamıyorsunuz.

Msn konusu - mail konusu 2 side farklı. Ben msn icin yazdım. BUNU YIYEN SALAK VARMI DİYE ve ekledim böyle bir msn hizmeti olsa YETKİLİ MSN İ DOĞRULAMAYACAK KADAR SAFMI. Konu budur yani. yanlış anlayıp yanlışlıklara neden olmayın.[signature][hline]KE DELETE

(Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş doğru olabilir bekle ama ewet millete paradoya başladı çünku ortada çok hesap çalmak için böle yapan adam var
Ss koymuşsun ben mail attım ama bakalım cvp gelmedi?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...