johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu adres pw sorunuyla ilgilenmeye basladı su an oyundan alttan notice gecti duyurulur tnx.
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Zeki Mürende Bizi Görecekmi ?[signature][hline]myBraweFRiend
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu da kolpa olmasın[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Zeki Mürende Bizi Görecekmi ? görcek görcek :D
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya nasıl yazacan buna maili :( mesela nasıl yapacaz bi örnek pls:(
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kolpamsn_şifrelerinizözenleçalınır_hack yapılır@kınaytonlaynwörld.kom adlı msn kullanıma açılmış alttan geçmedi Pm geldi... :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı...
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim password e sorun vardı ark konusmus blackwinds le o adresi söylemişti birkaç saat önce.. ilgileniyorlarmış..[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler..
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar 5 dk once gecti notice ben hemen goderdim ama hata mesajı geldi anlamadım bakın bi sizde. normal hotmailden gonderdim
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hem Görüp Hemde izleyebilecekmiyiz???[signature][hline]I miss You
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. BU NEDEMEK?_ Bİ DE BİZ BUNLARA MAİLİ TÜRKÇEMİ ATACAZ?
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bırakın gırgır yapmayı 3 gundur bu işle ugrasıyo millet bi bildiginiz varsa paylasın KOyun CAn kasap Et Derdinde. Dalga gırgır yapacaksanız baska topic yazın zaten milletin derdi bi ton
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: johnconstantine, 05 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki: arkadaslar 5 dk once gecti notice ben hemen goderdim ama hata mesajı geldi anlamadım bakın bi sizde. normal hotmailden gonderdim banada aynı saniyede hata mesajı geldi ben becerikli kurtaramıyom felan dedi Hata mesajı[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar tamam bi şifre problemimiz war..ama şifre problemini çözucez diye her onumuze gelen yere mail atarsak bu sefer hack den alamayız başımızı...blackwinds hallediyorum dedi...werdik ID leri şimdi yapmamız gereken salı gununu beklemek...yine olmazsa girer pm atarız.. saolsun yardımcı oluyo...
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 falla bende gordum notice gectı.bu maili verdiler ama mail attım hata msjı geldı ne ayaktır cozemedım daha.3.gun gıremıom charla delı olcam. _biff_ de cvp falan vermıo bu gmler adam olmucak sanırım...[signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 uyanıgın biride hemen msn den maili almış ama e posta adresi dogrulanmıyor msn den yicek milleti sanırım :D bari kimse kanmasa :) [spo1=spo][/spo][Bu mesaj yalaninizi tarafından 05 Aralık 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 msn de su anda verdiğiniz adresle konusuyorum adam eski yeni bütün passwordlarımı istedi. id mi aldı daha da abarttı gizli soru cevabımı istedi var bi hırtoluk bunda kıllandım ben eminmisiniz notice geçtigine?[signature][hline]
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: LeaDeR34, 05 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar tamam bi şifre problemimiz war..ama şifre problemini çözucez diye her onumuze gelen yere mail atarsak bu sefer hack den alamayız başımızı...blackwinds hallediyorum dedi...werdik ID leri şimdi yapmamız gereken salı gununu beklemek...yine olmazsa girer pm atarız.. saolsun yardımcı oluyo... sen oyunda gormediysen ben ne yapayım illa ss mi koyayim
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lol o maile sadece mail atman gerekiyor msn serivisii yok k2 nin :D
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 falla _biff_ oyundaydı bıras once bende gordum [email protected] adresini noticeden gectı ama acıklamaları goremedım maradondaydım cunkı genede sız dıkaktlı olun vermeyın bıse mail attım saten hata msj ı geldı maila var bi sakatlık charlarınızdan olmayın bıde.. dikkat pls!![signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: _KILLER_KIT_, 05 Aralık 2005 19:54 tarihinde demiş ki: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. BU NEDEMEK?_ Bİ DE BİZ BUNLARA MAİLİ TÜRKÇEMİ ATACAZ? bu su demek . Arkadasim Knightonline.com mail serverinde lost_password ID'li bir mail yok. Sen beni gönderdin ben gittim baktim mail serveri bana dedi ki . Kardes bende böyle bir kullanici yok sen en iyisi gittigin yere geri dön. Mailin de sana geri dönmüs. Kisacasi bu mail gercekte yok. Bir pop3 mailin varligini bu sekilde anlayabilirsiniz. Eger attiginiz mail Delivery Failed mesaji ile size geri gelirse bunun anlami boyle bir hesap yoktur demek. Kisacasi bu arkadas MSN'de bir account acip üzümlü kekleri yemeye calisiyor...[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me)
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: RoyalFlush, 05 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: msn de su anda verdiğiniz adresle konusuyorum adam eski yeni bütün passwordlarımı istedi. id mi aldı daha da abarttı gizli soru cevabımı istedi var bi hırtoluk bunda kıllandım ben eminmisiniz notice geçtigine? ya msnde neden veriosun millete şifrene hay allahım adam ne yazmış sen yapıosun. geçmiş olsun[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadalar yapmayın yokmu benim gibi goren ahh keske ss sini koysaydım acmaz olsaydım topic i
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bence sen ona şifreni filan verme kandırıo seni :(
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu kimse işini iyi yapıyor :D msn den bazılarını yemiş bile ^^ [Bu mesaj yalaninizi tarafından 05 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar