badboy2711 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar ben iki quest aldım ve birinde diyorki sen bu ırka frend olacaksın diyeride aynı şeyi söylüyorlar ve birine frend olurken diyer ırkada düşman oluyorum yani birinin puanları yükselirken diyeri düşüyor ne yapsan ikiside aynı anda frend olmuyor bu questlari yapan biri varsa pls söylesin questlarin adlarını veriyorum brutal politics bu biri strange alliance buda diyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehe bu ırkla descalo daki centaurlar demi :) evet birini seçeceksin onunla friend olduktan sonra o ırk sana questler verecek yapıp bitirdikten sonrada eğer istersen friend olduğun ırkı kesmeye başlayıp diğeriyle firend olup onun questlerini alacaksın, uzun iş ben birini yapıp bırakmıştım ;) karşı taraftan bir adam kesme friend olacağına 10 rep verirken adam kestiğin kabileyle arandaki rep puanı 100 düşüyo o yüzden aynı anda 2 sinede friend olman imkansız sırayla :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşın sorduğu sanırım alliance için olanı. Ama mantık gene aynı 1'ini seçip onu yapıcaksın ikisinide yapıcam diye uğraşma boşuna.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badboy2711 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ah be şimdi yaparım işte sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar