Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 U r The ulTimAte.. Ben bi keresinde bambu ile davul çalmıştım çünkü baget yoktu ama bambu vardı.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o da bişey mi ben davulla baget çaldım bi kere O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hey allam alemsiniz =) abi bende çok küfür ediyorum portnoya. hatta istanbul konserinde küfür etmekten sesim kısılmıştı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yeni tartışma konusu: Baget disposal bir aletmidir?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yerine göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben bateri çalamam ama fruity loops da bişiler yaptım =] ilk davul kaydım filan. Amatör şey seni[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 16 Kasım 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hmmm değişik bi bakış açısı...bu programı nerden bulabilirm sabrina?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 emule emule =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 emule da bir sürü versiyonu var bir 36 mblık var, bir 1.3 gb lık, amatör beste yapcaz derken spyware kurbanı olmayalım da...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gitar pro varken niye fruity loops anlamıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hehe bilmiorum da ondan.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sesler biraz daha gerçeğe yakın geldi bana.ama tabi GP nin işlevselliği tartışılmaz.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 17 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 guitar pro bu tür programların en basiti. ses kalitesi açısından hiç bir üstünlügü yok bildigin ezik midi sesler. bu tur sanal enstruman programlarının en komplikeleri de reason ve cubase. fruity loops da bu tur programlardan biri kullanmadım ama reason kadar detaylı olmasa da iyi oldugunu biliyorum. guitar proyla falan karşılaştırmayın guitar pro olabilecek en ezik program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi bi kere amaçları farklı programların. guitar pro parçaların nota veya tablarını öğrenmek için. diğerleri parça yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 guitar proda da yapabiliyosun sadece midi oluyor. ama mesela reason midileri kanallara ayırıp açabiliyor. o yuzden kolayıma geliyor gitarları basları guitar proda yazmak reasonda tab olmadıgı için. sonra reasonda ses samplelarını ayarlayıp mixerdan oynuyorum midi oluyor kayıt gibi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu reason'u çok merak ettim,sayfasında forbidden yazıyo.boyutu abanoz ağacı kadar değilse rapidshare kondurabilecek olan var mı?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hmm anladım ok. abi oprogramların boyutu içerdiklere seslere göre fln deişiyo sanırım. Az önce arattım emule de reason 3.0 var 2mb bide samplelar var 138mb =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 e ama uyuyonuz hepiniz.hiç çalışmıyonuz davulcular.hamlarsınız sonra.bakın bi tane naçizane kaydımı koyacam yeni çektim sıcak sıcak. bi şu var: Home Verse bi de: gene öyle bi solo. bas davulun sesi tok ve sağlam çıksın diye iç deriyi biraz gevşettim,bu da twin gideriken biraz "fatigue" olmama neden oluyo,hatta araya vize haftası girmesi sebebiyle çalıştığım günün akşamı da hafif bi kas hamlaması mevcuttu.buradan da tuning tavsiyelerinize açığım çünkü deneysel tonlar arıyorum.mesela kick'imin içinde |_| şeklinde yatırılmış perde var,(ağır),ve hem "beat" tarafı hem "resonant" taraf gevşetilmiş durumda.tomlar zaten farkedenler olmuştur,löpçük gibi ses veriyo :) iç ve dış zarlara içten paket(tuvalet kağıdı+elektrik bandı) yapıştırdım.bunlara mecburdum,çünkü rezonansları çok fazla olursa gitar ve bası duymuyodum.farklı tavsiyeleri olanlar paylaşsın.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 süper yaw hakiki portnoymusun sen ne bu home verse böyle :P tmm çok uçtuk ama güzel olmuş =) sonlarda biraz sıçış var ama güzel gitöişsin. özet: beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saol gözüm beni sen varettin :-) harbi ha sonda ne de güzel sıçmışım öyle splash yerine crash'e saydırmaya yeltenerek.öhüüğğö bok olmuş altım hep :P (napıyım lan portnoyda yüzelli tane zil var bende bir elin parmaklarını geçmiyo) neyse,çalışıyorum imansızca.bakın bu da ekim ayındaki çalışmaların arasından çıkan bi erotomania kaydı.gitar puro ürünüdür. Dream Theater - Erotomania (çok yakında home,pull me under,new millenium,peruvian skies,belki innocence faded,another day falan filan full midi üstü versiyonlarını çalarak görüşlerinize sunacağım.beni siz varedeceksiniz.çok ciddiyim.şu an resmen burdaki eleştiriler yönünde çalışıyorum.) (not:belki değişiklik olsun diye hangar eighteen de çalar koyarım insanlar gitar solosunu atamıyorum diye hayıflanırlar :P)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 21 Kasım 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Davulu alan babana ve almanyadaki dayına teşekkür etmeyi unutmamışsın iyi bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ulan nası duydun onu nası anladın ne dediğimi peheyy :P bi de türkü çığıracaktım da bilmediğim için boşver dedim öheehöü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kulak var olum =P türkfilminden çıkma gibi bi ses var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu arada ankarada oturan davulcu arkadaşlara bi haberim var,Meşrutiyet'in ordaki müzik mağazaları var ya.Ordaki mağazalardan PanMusic'e gıcır gıcır bir Tama Superstar gelmiş.Vintage Red.Rack Tom'ları var.(Starcast Mounting system)davul edinmek isteyenlere şiddet ve hatta hiddetle tavsiye edeceğim bir alet.Eğer benimkini şimdi satabilsem,ve üstüne ekleyebilcek biraz nakdim olsa,gözümü kırpmadan gider alırım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 reason 3 cd, 9 cdlik sample alabiliyosun bi de ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar