Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcular kayıtlarınızı paylaşın

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

guitar pro bu tür programların en basiti. ses kalitesi açısından hiç bir üstünlügü yok bildigin ezik midi sesler. bu tur sanal enstruman programlarının en komplikeleri de reason ve cubase. fruity loops da bu tur programlardan biri kullanmadım ama reason kadar detaylı olmasa da iyi oldugunu biliyorum. guitar proyla falan karşılaştırmayın guitar pro olabilecek en ezik program.
Sosyal ağlarda paylaş

guitar proda da yapabiliyosun sadece midi oluyor. ama mesela reason midileri kanallara ayırıp açabiliyor. o yuzden kolayıma geliyor gitarları basları guitar proda yazmak reasonda tab olmadıgı için. sonra reasonda ses samplelarını ayarlayıp mixerdan oynuyorum midi oluyor kayıt gibi ses.
Sosyal ağlarda paylaş

e ama uyuyonuz hepiniz.hiç çalışmıyonuz davulcular.hamlarsınız sonra.bakın bi tane naçizane kaydımı koyacam yeni çektim sıcak sıcak.
bi şu var:
Home Verse

bi de:

gene öyle bi solo.

bas davulun sesi tok ve sağlam çıksın diye iç deriyi biraz gevşettim,bu da twin gideriken biraz "fatigue" olmama neden oluyo,hatta araya vize haftası girmesi sebebiyle çalıştığım günün akşamı da hafif bi kas hamlaması mevcuttu.buradan da tuning tavsiyelerinize açığım çünkü deneysel tonlar arıyorum.mesela kick'imin içinde |_| şeklinde yatırılmış perde var,(ağır),ve hem "beat" tarafı hem "resonant" taraf gevşetilmiş durumda.tomlar zaten farkedenler olmuştur,löpçük gibi ses veriyo :) iç ve dış zarlara içten paket(tuvalet kağıdı+elektrik bandı) yapıştırdım.bunlara mecburdum,çünkü rezonansları çok fazla olursa gitar ve bası duymuyodum.farklı tavsiyeleri olanlar paylaşsın.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

saol gözüm beni sen varettin :-) harbi ha sonda ne de güzel sıçmışım öyle splash yerine crash'e saydırmaya yeltenerek.öhüüğğö bok olmuş altım hep :P (napıyım lan portnoyda yüzelli tane zil var bende bir elin parmaklarını geçmiyo)
neyse,çalışıyorum imansızca.bakın bu da ekim ayındaki çalışmaların arasından çıkan bi erotomania kaydı.gitar puro ürünüdür.

Dream Theater - Erotomania
(çok yakında home,pull me under,new millenium,peruvian skies,belki innocence faded,another day falan filan full midi üstü versiyonlarını çalarak görüşlerinize sunacağım.beni siz varedeceksiniz.çok ciddiyim.şu an resmen burdaki eleştiriler yönünde çalışıyorum.)
(not:belki değişiklik olsun diye hangar eighteen de çalar koyarım insanlar gitar solosunu atamıyorum diye hayıflanırlar :P)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 21 Kasım 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ankarada oturan davulcu arkadaşlara bi haberim var,Meşrutiyet'in ordaki müzik mağazaları var ya.Ordaki mağazalardan PanMusic'e gıcır gıcır bir Tama Superstar gelmiş.Vintage Red.Rack Tom'ları var.(Starcast Mounting system)davul edinmek isteyenlere şiddet ve hatta hiddetle tavsiye edeceğim bir alet.Eğer benimkini şimdi satabilsem,ve üstüne ekleyebilcek biraz nakdim olsa,gözümü kırpmadan gider alırım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...