Siamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: RedallHoor, 07 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Yaw bi kişi kendi solosunu koyamazmı buraya.. Böyle içinden geldiği gibi başkasının parçalarından araklamadan çalıcak eleman solosu istiyoruk.. Padde nası solo yazabilirim? Pad solo mu yazim?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şarkıyı yeterince dinlemen gerek ki melodisi yer etsin. ama dream theater lte falan fıstık progressive bi şarkısıysa milyon tane riff var istesende ezberleyemezsin, zaten çogu da akılda kalmayan oylesine riffler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mike ın DVDsinde dance of eternity nin chartını yapıo ya aslında o bölümü çalmaısk olay ama ondan önce ölüm bi bölüm var hihat açıp kapamalı faln orası çok zor. Zaten adamlar lte1 de çoğunu spontone olarak kaydetmiş örnek three minute warning..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 three minutes warning zaten dogaclamının dibine vuruldugu andır. kalkıp tekrar çalamazlar yani aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zaten emprovize kayıtta son nokta gibi bişey hakkaten o.bi de bombay vindaloo yu ilk ve son kez "once in a livetime" da çalmışlar ve genel olarak doğaçlama bir şarkıymış.ben bunu duyduğumda nutkum tutulmuştu.allah allaaah..nası bi olay bu arkadaş?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 "live at the marquee" olmasın o...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet live at marquee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Siamon, 07 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: RedallHoor, 07 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Yaw bi kişi kendi solosunu koyamazmı buraya.. Böyle içinden geldiği gibi başkasının parçalarından araklamadan çalıcak eleman solosu istiyoruk.. Padde nası solo yazabilirim? Pad solo mu yazim? :D Nie alındınki üstüne arkadaşım :) Hem nie solo yazılmazmı bence çok güzel de yazılır..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet lam OiaLT nerden çıktı.Live at the Marquee imiş. bi de Budokan daki Rudess-Portnoy atışmasında portnoyun yaptıklarının her konserde ayrı olduğuna dair rivayetler var.yani doğaçlama olması muhtemelmiş.O anda düşünüyomuş yani insanlar hep aynı şeylerden sıkılmasın diye.saygı duyuyorum.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lex o ses ne lam oyle kulaklarım çizildi =) neyle çektiniz bunu telefonla falan mı =) bide uzaktan , ziller oynuo ama ses yok =P gitar kemençe gibi gıy gıy xD[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet abi o atışma mükemmel ya çok hoşuma gidiyor. harbi sağlam. ama porti jotduna dayanamıyo kabul etmek lazım adamda efor bırakmıyor jordan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: RedallHoor, 07 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Yaw bi kişi kendi solosunu koyamazmı buraya.. Böyle içinden geldiği gibi başkasının parçalarından araklamadan çalıcak eleman solosu istiyoruk.. Evet abi senden bekliyoruz artık bi solo videosu bu kadar konuştun 1 tane gönderde izleyelim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benimde paylaşasım geldi :p in flames - moonshield kaydı gayet eski bir kayıt grupcana kayıt dijital kamerayla yapılıp mp3 e çevrildiği için rezalet kalite olarak ben de farkındayım(: moonshield[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 13 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ses kalitesi yardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 12 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki: evet lam OiaLT nerden çıktı.Live at the Marquee imiş. bi de Budokan daki Rudess-Portnoy atışmasında portnoyun yaptıklarının her konserde ayrı olduğuna dair rivayetler var.yani doğaçlama olması muhtemelmiş.O anda düşünüyomuş yani insanlar hep aynı şeylerden sıkılmasın diye.saygı duyuyorum. Hangisi abi Beyond this life? her btl de o kadr uzatıolarmıki.. petrucci kesin yazmıştır o soloyu ama..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Slider, 13 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: ses kalitesi yardı... öyle deme üzülüyorum :p[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yok abi hiç üzülme :P git adam gibi kaydet gel :P walla dinledim ama fena deil diyenilirim bu ses kalitesinde bu kadarlık anlaşılıyo =) @siamon: bombay vindaloo adlı parçadan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Siamon, 13 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Hangisi abi Beyond this life? her btl de o kadr uzatıolarmıki.. petrucci kesin yazmıştır o soloyu ama.. ya abi hani Live At Budokan da beyond this life'ın arasında portnoyla rudess atışıyolar ozan gibi(34:40 ta başlıyor) ve o bitince devam ediyorlar şarkıya kaldıkları yerden (a.k. mun manyakları)(deli s.miş bunları)(işsiz herifler) :-) işte orda portnoy muhtemelen kafadan atarak oluşturuyomuş çalcaklarını.bi bakın farketceksiniz hakkaten. bu arada o budokan'ı baştan sona izleyin,o 5 tane dengesiz var ya.onlara "bi s.ktirin gidin elemanlar ya işiniz gücünüz mü yok gidin ülkenize,sigortalı bi işe girin,evinizde yurdunuzda karınızla çocuğunuzla sessiz sakin yaşayın" diyesiniz geliyo ama sonra o ihtişamı o alkışları o zevki kim olsa tepmez diyosunuz.hatta onların yerinde olmak,grup ismimin bir efsane olması için biçok şeyimi feda ederdim.böyle onbinlerce kişinin beni izlemek için gelmesini isterdim.bakalım hayat neler getirir ama okul ve profesyonel müzik aynı anda idame ettirilmeye çalışıldığında insanın çapını zorlayan bişey.ama daha önümde uzun bi hayat var(gibi.) umarım bu kadar emek boşa gitmez.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hıı siamon soloyu sormuş =) ben yanlış anladım. len hakiki porti sende coştun ya bırak adamlar eğleniyo doğaç fln elleşme adamları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 uheheheh valla ya herifler hem eğleşiyo hem para alıyo ona da kızıyom haa hhehe :D ama olsun olsun hakediyolar.hani sevdiğin adama küfretme vardır ya "hehhe p.ç ya hehe" dersin ya severken.ben de öyle seviyorum onları.mesela biz basçı arkadaşla izliyoruz bunların bootleglerini falan,arada paso "abi o.ç. bu myung yaa." veya "abi adam makine gibi hiç sektirmeden twin gidiyo vay a.k." falan diyoruz.ama saygımızdan.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aynı şeyi Petrucci e diom izlerken budokanı.. mesela hollow years ın hızlı solosunda "hay senin ağ..na...s...ım..." demiştim. Bagetlerimden biri kayboldu bu arada dünden beri kayıp davul çalamıorum =(.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben kaybettiğimde meslektaşım olan kardeşiminkileri gollüyorum genelde.kolay yoldan. :-D[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 heheu.. ben buldum benimkileri ya.. ama bi ara gidip yenisni alıcam sesi detone olmayı başladı bunun :d[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eeee olum sen de buldun kıllısını arıyosun.. :) ben eskiden uçurtma çitasıyla çaldığımı bilirim.uahehhueheh ama baya iyi marching yapılıyo haa.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben ilk başladıgım zamanlar bitki hucresi sentrozomlarıyla çalıyordum sonra kendimi geliştirdim kurutulmuş kalın bagırsakla çalmaya başladım ama caz çalmaya başlayınca agır geldiler şimdi östaki borusuyla çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar