Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcular kayıtlarınızı paylaşın

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

said:
Joe, 22 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Varya topic'e bakınca ramazan davulcuları sandım hiç böyle bi bateri gelmedi aklıma ya YUH BANA Rööhh hatta :D

valla bende ramazan davulvusu sandım :D[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

burda sizle paylaştıklarımın hepsi çalışma kayıtları.profesyonel kayıt yapmaya çapım yetmez daha :P ama dediklerin sonuçta yapıcı birer eleştiri.o nedenle teşekkürederim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 29 Ekim 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

portnoy egzantrik bi davulcu olduğundan öyle.yoksa onlarca türk yabancı davulcu biliyoruz.severek dinliyoruz.hatta benim asıl tekniğime katkıda bulunan bir davulcu varsa o da liseden arkadaşım,şu anda izmirde okuyan ve ankaranın önde gelen progressive gruplarından apoplexy'nin vazgeçilmez davulcusu bahadır'dır.ayrıca gene liseden arkadaşlarımın oluşturduğu dreamtone un şarkıları dilimden düşmez ve davulcuları emrecan sevdin'in power-progressive tarzı benim için çok önemlidir.hep yabancı davulcuları,ulaşılmaz statülerde olan davulcuları feyz almam kendime.tamam bir portnoy,bir virgil donati,bir denis chambers,bir tony royster jr.(artık jr liği mi kaldı) ,bir jason rullo,bir carter beauford,eskilerden bir buddy rich,bir neil peart'ın yerleri kalbimizde bambaşkadır.hepsini dinler,birgün onlar gibi olmak isteriz.ama burda habire portnoy portnoy deriz,çünkü en manyak,ilginç,eğlenceli şeyleri yapmıştır ve yaptığı herşeyin kaydını tutmak itibari ile,dinleyenlerine en yakın olan davulcudur diyebilirim.bootleg olsun,instructional olsun,clinic,solo,geyik videoları olsun,adam ailemizin bir parçası haline geldi.o nedenle ailemizin davulcusu portnoy'dur bizim evde.ciddiyim.babamlara "zil alcam yeni bitane" dediğimde "sanki bana portnoy.napacan o kadar zili" falan diyor.davul aldığımda ve bunu stüdyoya kurmaya giderken annemin bana attığı bir mesaj var,halen saklarım."hayırlı olsun mayk portnoy cum.eşşoleşşek daha ucuzu yok muydu bunun" :-)
şahsım adına portnoy hikayesi bundan ibarettir.diğer kişiler de portnoyun renkli kişiliği ve manyakötesi tekniğinden etkilenmişlerdir muhtemelen.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

:) güzel olmuş ta,1 veya 2 çeşit ses olduğu için arada hayvanların tepişmesi gibi geliyor.pueheh :-P Ama kontrolün iyi gibi.bizle paylaştığın için teşekkür ederiz.hadi çocuklar
teşekküüürleeer elviiinn..[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 29 Ekim 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok mu başka? yatak,yorgan,yastık,pad,masa,sandalye,kardeş üzerinde kaydı olan? (kardeşimin üstünde solo atıyorum,feci güzel tonları var.kafatasına 32'lik atmaya çalışırken insan baya geliştiriyo bileklerini.)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...