Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Joe, 22 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Varya topic'e bakınca ramazan davulcuları sandım hiç böyle bi bateri gelmedi aklıma ya YUH BANA Rööhh hatta :D valla bende ramazan davulvusu sandım :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 e ramazan tabi olur o kadar.olur olur.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 basçı arkadaşla yaptığımız bir kayıt: Kurban - Yine gitar veya vokal track'i gönderenlerin track leri itinayla eklenir. :-) Lopeth sana diyom sanaa ehuehehe[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hoşuma gitmedi...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 iyide neresinin hoşuna gitmediğini söylemezsen nasıl düzeltebilirim ki hatamı?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi arada bi kaç duraklama fln var. bide güvensiz çalışsın gibi geldi bana. bide bu yine deneme sanırım dimi? daha yeni yeni oturturken?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 burda sizle paylaştıklarımın hepsi çalışma kayıtları.profesyonel kayıt yapmaya çapım yetmez daha :P ama dediklerin sonuçta yapıcı birer eleştiri.o nedenle teşekkürederim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 29 Ekim 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gerçi seni eleştirmek bana düşmez daha 1 yıllık davulcuyuz =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bence Portnoy gelsin bu foruma herkezi eleştirsin ne güzel olur.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yiyicem şu portnoy u he kaptırmışsınız bi portnoy meselesidir gidiyor... Yeter uleeeee[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ok3 kim gelsin o zmn?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 portnoy egzantrik bi davulcu olduğundan öyle.yoksa onlarca türk yabancı davulcu biliyoruz.severek dinliyoruz.hatta benim asıl tekniğime katkıda bulunan bir davulcu varsa o da liseden arkadaşım,şu anda izmirde okuyan ve ankaranın önde gelen progressive gruplarından apoplexy'nin vazgeçilmez davulcusu bahadır'dır.ayrıca gene liseden arkadaşlarımın oluşturduğu dreamtone un şarkıları dilimden düşmez ve davulcuları emrecan sevdin'in power-progressive tarzı benim için çok önemlidir.hep yabancı davulcuları,ulaşılmaz statülerde olan davulcuları feyz almam kendime.tamam bir portnoy,bir virgil donati,bir denis chambers,bir tony royster jr.(artık jr liği mi kaldı) ,bir jason rullo,bir carter beauford,eskilerden bir buddy rich,bir neil peart'ın yerleri kalbimizde bambaşkadır.hepsini dinler,birgün onlar gibi olmak isteriz.ama burda habire portnoy portnoy deriz,çünkü en manyak,ilginç,eğlenceli şeyleri yapmıştır ve yaptığı herşeyin kaydını tutmak itibari ile,dinleyenlerine en yakın olan davulcudur diyebilirim.bootleg olsun,instructional olsun,clinic,solo,geyik videoları olsun,adam ailemizin bir parçası haline geldi.o nedenle ailemizin davulcusu portnoy'dur bizim evde.ciddiyim.babamlara "zil alcam yeni bitane" dediğimde "sanki bana portnoy.napacan o kadar zili" falan diyor.davul aldığımda ve bunu stüdyoya kurmaya giderken annemin bana attığı bir mesaj var,halen saklarım."hayırlı olsun mayk portnoy cum.eşşoleşşek daha ucuzu yok muydu bunun" :-) şahsım adına portnoy hikayesi bundan ibarettir.diğer kişiler de portnoyun renkli kişiliği ve manyakötesi tekniğinden etkilenmişlerdir muhtemelen.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Öz ve Hakiki Portnoy'a %100 katılıyorum.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 walla bende katılıyorum öz hakiki has portnoya :P radal bak seni seven az kaldı zorlama benide =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://rapidshare.de/files/6918940/solo__351_eyi.mp3.html beni sevin o zaman, yatak solosu attım fena. bi kaç yerde sıçış olabilir normaldir. nitekim metronomsuz dogaclama atılmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hemen hemen bakıyorum... oof yapma şunu ya Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account [signature][hline]Isso The Drummer ---> MSN [Bu mesaj Slider tarafından 29 Ekim 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bi kaç kere daha denersen duzelebilitesi var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 :) güzel olmuş ta,1 veya 2 çeşit ses olduğu için arada hayvanların tepişmesi gibi geliyor.pueheh :-P Ama kontrolün iyi gibi.bizle paylaştığın için teşekkür ederiz.hadi çocuklar teşekküüürleeer elviiinn..[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 29 Ekim 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 onemli degil çocuklar. maksat tekniginiz gelişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok mu başka? yatak,yorgan,yastık,pad,masa,sandalye,kardeş üzerinde kaydı olan? (kardeşimin üstünde solo atıyorum,feci güzel tonları var.kafatasına 32'lik atmaya çalışırken insan baya geliştiriyo bileklerini.)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://rapidshare.de/files/6956357/eller_havaya.mp3.html masa solom hope you like it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hey paradiddle lar hoşuma gitti.bi de en son bitmeden "TAP" yapmışın o hoşuma gitti :-)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 paradidle yok ki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arada yapıyon ya lem.hatta vurgulu paradidle yanlış duymuyosam.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok bildigin single stroke onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar