toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ok ;)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hakiki_portnoy davulun tonu 1960'lardaki davullarin tonu gibi geliyo :) ben severim o eski tonları,gerçi kayıt çok kaliteli değil ama fenada olmamıs,başarıların devamını dilerim :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :( ühühüh bulamıyorum yaw cd mi kaydetmiştim 26 dakikalık bir solo vardı ühühüh yaaa bizim kediler sürüklemiştir gene bi yere bulursam koyucam... Toxi city kaydım vardı en son onuda bulamıyorum ühüh..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hakiki portnoy.. Elvyn in dediği gibi... Bi kendinden eminsizlik var davulunda böyle oturaklı birşeyler yok atakların hızlı ama tekniksiz yani şöyle söyliyeyim.. Başlıyor ama nereye gittiği belli değil kafanda kurucaksın ilk önce ne yapmak istediğini sonra o yapmak istediğin şeyi duygularına bırakacaksınki yapabilesin.. Güzel ama dediğim gibi çok sallabaş gidiyor.. bekleriz daha iyilerini...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iğrenç olmuş[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sen sus len lop :-) amfini patlatırım görürsün. eleştirileriniz çok güzel,düzeyli ve yapıcı.amacım buydu benim de.insan kendi çaldığı şeyi biryere kadar yorumlayabilir,ama başkasının yaptığı yorum esastır.teşekkürederim,eleştirileriniz doğrultusunda daha farklı çalışmalar yapıcam ve hakimiyetimi artırmaya çalışıcam.ben hiç kursa gitmedim (bkz:davulcu küçük emrah) ama kendim dinlediklerimi çalarken falan öğrendim davulu (teoman çalmıştım ilk).hal öyle olunca da teknikte boşluklar doğabiliyor.yani tamam şarkı çalmak başka şey ama emprovize davul çalmak için bi dizi eğitim almak gerek.ben de bu eğitim açığını daha fazla çalışarak kapatıyorum. Bu arada davul diğer enstrümanları bloke etmesin diye baya yalıttık,ondan öyle çıkmıştır tonu :) ama baya hoşuma gidiyo benim de.tabi konserlerde o susturucuları çıkartmak lazım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 egitim almak tabii ki iyi bişey. ama bir suru metod kitabı var. nasıl bası flutu metod kitabıyla ogreniyosun davulu da o egzersizleri yapa yapa ogreniyorsun. alırsan farkediyor ama almazsan da super calaiblirsin. cogu unlu rock davulcusu (aklıma ilk gelenler ian paice ve john bonham) ders falan almadı yani. eskiden yoktu oyle ders herkes kendi ogreniyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben kursa gitmek taraftarı değilim,zira her hoca öğrencisine kendi stilini falan aşılıyo sonuçta.bunu çok fazla örnekle gördüğümden bi türlü başlamak istemedim kursa.ama davul metodu kitabım var ordan çalışıyorum.hatta izmir'li üznlü ilhan dede'nin kitabı.CD li falan :)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Portnoy sana önerim herşeyi çok yavaş çalışıp sora hızlanmandır öle herşey çok iyi oturuyo.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 portnoy dan teknik ogrenilmez melodi falan ogrenilir anca. teknik için metod kitaplarına bakıcaksın işte dedigim gibi. ben de bi kaç kitap var da zibil gibi kitap var zaten. jazzcıların kitaplarına bak ama, buddy rich, jim chapin falan. sırf bi tur uzerine yogunlaşmış kitaplar da var funk drumming jazz drumming latin vs diye onlara da bakabilirsin. rockcıların da videolarını izle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 şşş lan koca forumda yok mu başka davulcu..şşssüüooppp (ıslık + hüoop)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 var varda acemiyiz daa 1 yıl oldu =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 olsun ne güzel işte temelden sağlam geliyosun.takıl ve hayatını yaşa.bissürü muhabbet geçiyo,kap.ben başladığımda bana aklı vercek kimse yoktu yeminle söylüyom.bi tane arkadaş bolero öğrettiydi,ondan sonra evde yastık yorgan kiti,sonra stüdyolara para bayılma,en son da işte bu senenin başında kendi davulumu aldım nihayet.asıl davulculuk hayatım yeni başlıyo desem yeridir.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 geleceğin portnoyları[signature][hline]Love is the dance of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi yine öğle çok fazla destek olan olmuyor. kasıyoruz kendi çapımızda işte yeni yeni stüdyo olaylarına geçtim bakalım hayırlısı.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence profesyonel yardım al.bir adım önde olursun.yavaş ama sağlam ilerle.nota bilgisi falan edin.burak gürpınar bi röportajında bu hadiseden bahsetmiş (o da kursa gitmeden kendi çalarak geliştirmiş kendini) ;kursa gitmediği için nota okuma bilgisinin olmamasından yakınıyo.ben de müzdariptim de az buçuk kendime yetcek kadar öğrendim.sonuçta konservatuar öğrencisi değilim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bişey yok abi davul notası okumakta. okuyarak aynı anda çalmak için egzersiz yapıyosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hiç bilmemek te olacak şey değil.bunun en azından temelini bilmek lazım.yani demek istediğim önüne konan kağıttan parça çıkaracak kadar olmasa da temel bilgiler faydalı olabilir yerinde.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ulen bulamıyorum cd mi lanet olsun ya koyucam blues solosunuda yok arkadaşlar üzgünüm :( dinletmek isterdim neyse yarın bi bar programoı için kayıt yapıacz onu dinletirim sizlere...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: pediculus, 25 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki: geleceğin portnoyları :( Ben öyle değilim uleee...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu arada ders alma almam konusuna değinmek istiyorum... Türkiyedeki birçok davul hocası öğrencilerine kendi tekniklerini aşılıyor.. Bunu ilk zamanlar bende bi kaç öğrencime yaptım ama sonra anladımki dinlemeleri lazım.. Ben hiç ders almadım ama çok iyi bir dinleyici oldum her tarz dinledim kaptım bişiler ama mesela bir parçada bi attack görüpte o attack ı yapmak bence yanlış kendi içinizde o attack ı kendinize göre yorumlamanız en doğru olanı mesela şuan o New millenium kayıt ını pek doğru bulmuyorum Portnoy yanlış anlama ama öyle sonuçta bence en azından ordaki tınıları kendine göre yorumlaman daha doğru olabilirdi... Ben bugune kadar öyle yaptım hala bir çok yeni still görüyorum ve yorumluyorum... En basitinden ... Be Your Self in Şan kısmı girmeden önceki bölümdeki davul atağı... bunları görüp aa süper bunu nasıl bişi yapabiliriz dıdım dum dom felan gibi.. Yapın ama abartmayın kendi solo kayıtlarını oluşturun başkalarının yaptıgı sdüper 15 dakkalık soloları siz yapmaya çalışmayın kendi stilinizi öyle bir koyun ki ortaya size işte buna davulcu derim ben desinler...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Çok kotu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bilmem söyledim mi ama orası benim new millenium'u ilk deneyişlerimden biriydi.yani ondan önce dinliyordum sadece.bana saçma geliyor normalini çıkaramadan kendim doğaçlama yapmak.malesef yapamazdım da.(şu sıralar pek çalmadım n.m. ama bölümlerine kendim de bişeyler ekleyerek deneyecem.belki ilginç pattern'lar bulurum.) bu arada sen davul dersi verdiğini söylüyorsun,blues solo diyorsun.bana ilişme ozaman hiaaa benden uzak dur laaan! :) redall cım hakkaten saygı duyuyorum icra ettiğiniz müzik türüne.blues'in ne kadar zor ve teknik olduğunu bilmeyen yoktur heralde.senin perspektifin o nedenle biraz farklı.(o solo CD lerini bulup bizle paylaşırsan büyük güzellik olur.gerçekten çok istiyorum halkın arasından bu müzikle uğraşanları izlemek,dinlemek. bu arada bugün de bikaç kayıt yaptım en kısa zamanda sizlerle paylaşcam bu naçizane kayıtları.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi nota bilgisi nedir ki davulda yani ben 1 yıldır çalıyorum ama her türlü notayı okuyabilirm. ama hiç bakmadan direk notadan çalmak tabiiki çok zor bişi asıl nota okumak odur aslında.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim dediğim de o.neyse.objektif bir konu. biraz daha kayıt göndereyim dedim.bakınız ne var: Strange Deja-Vu(Scenes From A Memory) denemesi.kayıt biraz yampirik oldu ama işte olduğu kadar.kayıt kötü falan demeyin farkındayız :-P kick falan duyulmuyo gibi bişey. http://rapidshare.de/files/6801543/strange_deja-vu.mp3.html[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar