Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bence güzel bi olay olurdu.yani mesela davulcu arkadaşların bizzat çaldıkları bişeyleri burda paylaşması,aralarında fikir teatisinde bulunması,yanlışlarını,doğrularını görmelerine yardımcı olmaları,perspektif kazanmaları hoş olurdu.mesela insan çalarken çok fazla farkına varamıyor ama sonradan kendini dinlediğinde "lan şurda şöyle yapayım bundan sonra" diyo kendi kendine. ben buraya bi tane davul çalışması sırasında çektiğim kaydı koyuyorum.tom-trampet ataklarını çalışıyordum.(artık her çalışmamın arşivini tutuyorum.gördüm ki çok yararlı bişey.).direk atak çalışmayı da sevmediğim için arada çeşitli riffler koyarak ataklarla tamamlamaya çalışıyordum. http://rapidshare.de/files/6617554/tom_snare_attacks.mp3.html sizden de bekliyorum.merak ediyorum yurdum davulcuları neler yapıyor.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Varya topic'e bakınca ramazan davulcuları sandım hiç böyle bi bateri gelmedi aklıma ya YUH BANA Rööhh hatta :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 auehaheahhehaha baba deşifre ettin beni..geceleri yasak olduğu halde kick'i alıp düşüyorum sokaklara aslında.baba mesleği ondan içim çekiyor :-)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Valla portnoy bab beni şüpheye düşürüosun hakkaten hakiki portnoymu deilmi die =Pp.. Yani şimdi 4-5 senedir çalıomuşun ama o havayı göremedim o çalışında heyecandan olsa gerek =).. kayıtın kaliteside çok etkiler olayı tabi ama bazı yerlerde ritm kaçırıosun ve metronom yok gibi geldi bana. umarım yapıcı eleştiri olmuştur.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 =) yok yok şarkı çalarken böyle hatalar yapmam.metronom olmaması tamamen benim üşengeçliğimden kaynaklanıyo heheh.beğendik'e gidip alıcam üşeniyorum. evet bazı ataklarda 1-2 fazla kaçıyo.zaten biraz ölçü değil de hız geliştirme tabanlı çalışma oldu. aslında bu kayıtta biraz dennis abiden esinlenmeye çalışmıştım da tabi çapımı aştı hehehuhehe :utaniem:[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 23 Ekim 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Heheh denise kral adamdır ya single strokeları çok sağlam.. bir DT fanı olarak arkaya DT koyup üstüne çalıp kaydedersen çok sevincem =).[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu arada benim 2 sene önceki Glass Prison kaydım var :D pad de çalmışım alttada pufa vuran twin pedal var ama nası update edeceğimi bilmiom :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende de yatak var uninflammable yataş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tabi o da lazım... bu arada siamoncum,upload etmek için www.rapidshare.de ye gir,direk bağırıyor zaten gözat-upload tuşları.glass prison güzeldir,insanı gaza getiriyo dimi.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu hafta zaman bulursam dediğin DT şarkısı kayıtlarını yapıp atarım.başyapıt olarak erotomania + new millenium bi de sonlarını tamamlarsam this dying soul.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Evet işte 2 sene önce pad üzerinde çalmaya çalıştığım glass prison.. :D iyi deil elbette ama genel olarak çalıomuşum valla.. Blind faith glass prison[signature][hline]Siamon @ DeviantArt [Bu mesaj Siamon tarafından 23 Ekim 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Siamon tarafından 23 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hehehhe lopeth in en sevdiği dt şarkılarından birisidir,biz çalmıyoz pek diye,sağda solda çalan varsa saldırıcak ona göre uyarmadı deme.bi de bizim grupcana çaldığımız bi şarkı da pull me under.bir konser çabası içerisindeyiz,vize haftası bitsin.orda da pull me under ve/veya peruvian skies'ı sokcaz araya.bizimkiler dt köstürmeyelim diyo da,belki bi de strange deja vu yu kabul ettiririm bizimkilere. lan farkediyorum da dream theater muhabbetleri ne zevkli oluyor yaw.dream theater'ı 2,5 senedir dinliyorum ama şöyle çatır çatır her şarkıyı bilen,kaymak gibi sohbet edecek adamlar yeni yeni çıkıyo ortaya.eskiden muhabbetler nasıldı biliyon mu? ben:hacı dream theater dinler misin eleman:he ya baya dinlerim. ben:hangi albümleri seversin? eleman:albüm bilmiyom de işte space dye-vest çok güzel. ben:başka? eleman:yok öbürleri güzel değil. ben:hmmm (sadece nothing else matters dinlerim metalikacıyım)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Zuahaha... Valla şöle sölim ben ilk başladımdan davula biraz sora tanıştım dt ile.. şu an bütün albümlerini ezbere çalıorum sadece a change of seasons hariç ve WDADU'dan bi kaç şey hariç. ha bide octavarium u dinlemedim daha doğru dürüst o yüzden bilmiorum onuda.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya benim telefon ses kaydetmiyo ama bi gün kaydeder koyarım mutlaka sevdim bu topici =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Siamon, 23 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Zuahaha... Valla şöle sölim ben ilk başladımdan davula biraz sora tanıştım dt ile.. şu an bütün albümlerini ezbere çalıorum sadece a change of seasons hariç ve WDADU'dan bi kaç şey hariç. ha bide octavarium u dinlemedim daha doğru dürüst o yüzden bilmiorum onuda. dt deyince ilk başta aklım dark tranquillity'e gitti. Nasıl çalar hepsini dicektim:-O[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu arada sistemi de iyi kurmuşsun haa :D sesler filan temiz,artı direk çeşit çeşit pad almışın güzel olmuş.direk davul alma sen. :P el-ayak sych iyi gibi.dt için başlıca şartlardan birisi.güzel.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hehehe orda tek pad var biliyomusun =)).. Pad in normal üstüne ve kenarlarına vuruyorum tom sesi çıkarmak için. Kickler ise sert bi pufa vuruyo. Baktım eski bi puf var işe yaramıo pedallarda öle duruyo kullanmıyodum kullanım bari dedim. Mikrofon ise pc mikrofonu ama hayret şekilde güzel kaydetmiş zamanında.. Şimdi normal mikrofon aldım ama bu seferde öteki pc bozuk gene kayıt yapamıom ekipman başka odada =(..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 valla baya güzel çıkmış sesler.ama mesela bas davulun bazı mikrofonları tabiri caizse s.kme olayı var,o çok fena oluyo.twin gidiyosun,kayıtta sadece bir gümbürtü.ozaman kafayıy yiyom işte,mikrofonu kırıyom.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu da new millenium verse bilmemkaç (unuttum) kısmını deneyişim.deniyor idim nasıl güzel olur falan diye. http://rapidshare.de/files/6669978/new_millenium_deneme.mp3.html[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bakalım.. iniyo[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Aslında iyi ya ama o davullar olmayınca o ses çıkmıo işte =). Offbeat bölümü hoş olmuş.. bana çalarken bunu o tom&octobandaki 32likler zor geliyo. önceden 16lık triplet çalıyodum orayı bi gün yavaşlatıp dinlim dedim 32lik miş.. octobanda daha kolay tabi 32lik küçücük davul =). Bu arada live at budokan da mike ın bu kısmı çalışına dikkat çekerim.. adam metronom olmuş ya hi-hat de yaptığı şeyler...[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kendinden emin çalmıyosun bence davulu. boyle kontrol etcen davulu. yoksa iyi guzel calıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 teşekkürler.ya işte dediğim gibi emin olamıyodum çünkü "hmm şöyle mi olsa böyle mi olsa" falan diye çaldığımdan öyle.o kısmın 100 çeşit versiyonu var ve kendice bir harman falan yapıyodum artı kendimce şeyler ekliyodum. bu kayıtlar öyle normalde herkesle paylaştığım bişey değil,sizlerle paylaşıyorum çünkü muhabbet etmeyi sevdiğim davulcularsınız.aslında onları kaydedip evde dinliyorum,hatalarımı farkediyorum.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hakiki özel mesajlarına bakmıyo musun?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 baba şimdi gördüm mesajını kusura bakma.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar