YumiYumi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar Hotmail e de gelmiyor şifre ama bende gmail vardı ona hemen geldi degiştirdim sizce bu mynet hotmail dışında gelmeyen mail var mı ? varsa söylerseniz sevinirim. Bide şifreler ne zaman gelcek bilginiz varsa söylerseniz 2. defa sevindirmiş olursunuz :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: YaaaMali Clan: JusteriniBrooks Character : Human Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D Lvl : 6x Tek Rakip : Nerde O Eski Orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yahoo[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hotmaile geliyo junk meile bakman lazım orada. Ama mynete hiç gelmiyo ben 4 gündür bekliyom mynet vermez olaydım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deep_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya kanka gmail nasıl oluo lütfen yardım et gm e mail atıp şifremi geri almak isitorum lütfen yardım ettttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bendekide gmail kredi kartı sordu ama ne alakası var ki[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar