BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu adamın 7 süleleside böylemi? Adam party dedi dolu dedik cevaba bak. Server'ın her köşesinde klanca macro kastıkları yetmiyormuş gibi adam gibi kasanlarada böyle musallat oluyorlar :) Sadece bu lamerla kalsa gam yemem troll lure edenler, al yoksa KS yaparım diyenler, ana avrat küfredenler vs. vs. Sefalet ödürseydi, çok az Türk kalırdık serverlarda :( [spo1=Olimpia party mafyası][/spo][signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Olympia da zaten olay Gmleri de aşmış gibi. Çok macrocu Yok. Az normal oynayan var... Bu arada keşke sefalet öldürseydi dediğin gibi... :([signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :D dün x de oynuyoruz aynı şekil aynı yer orclardan haywan nickli biri clana partiye almazssan ks yaparım dedi ulan dedik bu lafından sonra clana girsen ne girmesen ne adam gitti manticore çekti yuhh dedim oha ya manticore işi gücü yok :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Theridone, 06 Aralık 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Olympia da zaten olay Gmleri de aşmış gibi. Çok macrocu Yok. Az normal oynayan var... Bu arada keşke sefalet öldürseydi dediğin gibi... :( Allah için iyi banlıyorlar biz biraz adam olsak server temizlenicek ama nerdeeee?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar