Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum buralardann

chimera-tr

Öne çıkan mesajlar

En kalabalik olması gereken saatlerde oyuna girdiğimde koca mo'da 2 kisinin olmasi,lvl 88 bi jedinin lvl80 bi ranged tarafindan tartaklanmasi,oyundaki arkadaşlarımın coğunun oyunu bırakmasi gibi sebeplerden bnde artık oynamamaya karar verdim!!
Öncelikle oyuna başlamami sağlayan ve bna cok yardimi dokunan Magnesia kardeşime ondan sonra masterim muteşem insan haruna ve gene bna cok yardim eden aceh,iorfa,souldark,atilla,reave ve dier tanidiim butun insanlara cok tesekkur ederim harika zaman gecirdim....
İnşallah soe inadindan vazgecer eski sistemi getirir (ki yapacaini hic zannetmiorm:( ) o zmn swg de tekrar goruşuruz...[signature][hline]Chimera-tr ==>Jedi Padawan in Eclipse
Anashazy Thal'Gerth==>Master Doc,Master WS
Malkavian-==>Master Artisan
Allah belani versin soe
Sosyal ağlarda paylaş

chimera olum eferim :) bak şimdi silkroad oynuoruz sora dark and light a sonrada dungeons and dragons online ok?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

swg yi biraktik ama izliyoruz patiyi dostlarımızı
ulubat la guildwarsa bir el attık açıkçası pek sarmadı bizi, level 10 oldum pvp işine girdim baydım
sonra silkroada takiliyorum bu aralar level 18 oldum bakıyoruz bakalım ama swg nin eski komplike tarzını yakalayacak oyun zor görünüyor. bir umut dark and light bekliyoruz.
swg de en çok jedi i şunu bunu değil de dostlarımı özledim.
famivi bile özledim yani siz hesap edin.
swg dağılsa da buralarda olalım dostlar.
chimera emektar swgciler kervanına hoşgeldin, bizim tarzımızdaki adamları bozar bu şekli zaten, durdukça kahreder buff sıralarındaki itişip kakışmaları, t21 in super baba rifle olduğunu, nam salmış resmen marka olmuş crafterları hatırlayanları bozar (yav resmen armor penetration vardı dimi) yazdıkça deliriyorum ha[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chimera-tr, 05 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
hahaha yeter abi bn bundan sonra baska online oyun oynamam 0 dan basla yırt bi tarafini sonra essoluessegin biri yuzunden butun emeklerin bosa gitsn

[Bu mesaj chimera-tr tarafından 05 Aralık 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]

bende öyle diyodum ama laflarım elimde patladı :D görüşecezz :)

edit:
said:
managerx, 05 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki:famivi bile özledim yani siz hesap edin.

yanlız oha çüş lol :D ben şahsen özlemem tecavüz ediyo adam bana bile :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?

[Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

way be kardeşim bnm snde bıraktn demek yahu bnde bırakcam diodm soe bni zaten oyunclktan men etmş para istio i.neler =) bu oyun snsz sevksz cnm kardeşim bnm !!kendine cok ii bak dicem sacma olcak zati hergun gorusuorz :)))[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

kendine cok iyi bak chim :) senle ilk tanismamizi hatirliyorumda kavga guruldutun ortasinda tanismistik... :) glad'la bi tartismanin ortasinda sonradan sizin alta doc kasiyoduk bide bana ne gzel gunlerdi yaa...hala bir umut swg eski haline gonecek diye bekliyorum ben...umutumu yitirmedim(yitirmemde benim icin bu kadar ani dolu bir oyunu bir anda bitiremem)..

mutlu ol :) msn muhabbete devamm :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..

[Bu mesaj Netcafe tarafından 06 Aralık 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli forumları okumaktayım, eski sistem dönüyor gibi bir açıklama çıkabilir diye ümitsizce bir umut ile :) yok yok ama yok dönecek gibi değil; adamlar pişman yaptıklarına fakat geri dönüşte yok tükürdüğünü yalamak olacak diye dönemiyorlar,

değer vermedikleri biz veteran oyuncular meğersem çok değerliymiş demeye başladılar ama olan oldu bikere mantığındalar günü kurtarmanın hesabı yapılıyor, gariban yeni başlayan newbieler ise şurda böyle bug var şurda şöyle bug var diye forumları doldurmaya başlamış e tabi newbie oyunculara newbie csr larda eklenmiş "eskiler fired olunca :P"

Forumlarda okuduğum kadarıyla dwb ye item için çok gidiliyormuş ve ben kralım hepinizi keserim diye gezinen bikbik konuşan yaşları 12-15 arasında değişen oyuncu kitlesi çoğalmış muhhabbet dolayısıyla süper gidiyormuş :)))

Zoruma giden bu newbie grup gerçektende kendilerinin oyunda gayet iyi olduğunu iddaa etmeye başlamış hahha muahahha gibi terimler gezer olmuş, zaten ıssız serverlarda birine rastlayınca onunda siz veteran elder cl 90 jediyinizi 3-5sn de kesince arkanızdanda tepenizde sekip puhahaha diye gülmesine rastlayınca ben böyle oyunun diye söylenirsiniz halen devam eden bikaç veteranın başına gelenler gibi :P

değişiklik yapamayacak kadar kısıtlı bir zeka ya sahip olan soe kendinden beklenmeyecek bir zeka örneği gösterdi ve oyuna THE END yazısını ekledi bence, fena da olmadı her güzel şeyin elbette bir sonu olacaktır, bir gün elbetteki daha iyisi çıkacaktır bukadar karamsar olmaya gerek yok bukadar iç çekmeye gerek yok, başladık, oynadık, zevk aldık, arkadaşlıklar kurduk, kavgalar ettik, küstük , barıştık ve bitirdik şimdi önümüze bakıp yeni ufuklara yelken açma vakti, swg vve soe ye bukadar takılı kalmamalı ve anılardan bahsetmeli ;)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
EQ2 - Reiken (LVL 37 Ranger)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...