MeMnUn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şifremi deiştirdim ama bi hata oluştu.. şimdi ne eski şifremi nede yeni şifremi kabul ediyo..maile gelen şifrem de silindi daha ezberleyemeden :( naapcagımı bilmiyorum bilgisi olan yardım pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 la sana ii göndertmişler yine bana yeni şifre gondermediler bi gelse kurban kesecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bende öle bir mail gelsin şifremi değiştirmicem :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ayvayı yedin geçmiş olsun[signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende sizler gibi pasword bekliyoru ihşallah gelir beyler[signature][hline]Server:Cypher Nick:BaD_S0uL NP:40k Clan:AshQiyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 GünaydıN.... Tek senmi=degil :D[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bana hiç şifre gelmedi. Şifre bi gelse özledim karekterimi. Zaten şifrem gelmezse yeniden bidaha açmam. Bırakırım oyunu her yaptıkları yenilik hata yav hiç doğru düzgün iş yapmıyorlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deep_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya beyler nerden gelio yeni şifre kime e mail atcaz ya lütfen yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kardes gecmis olsun.neyse 30dk sonra ordayım.[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar