zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Pro Evolution Soccer 5 için merakla beklenen Türkçe Spiker günun ilk saatlerinde internette downloada sunuldu. Bir önceki oyun PES 4 için de Türkçe Spiker hazırlayan Hasan Mustan'ı bu hızından ve gayretinden dolayı tebrik ediyoruz. 42,3 Mb büyüklüğündeki spikere bir çok yeni özellik eklenerek, oyun çok daha renkli bir hale getirilmiş. Yamayı buradan indirebilirsiniz. Yama hakkındaki yorumlara ise bu adresten ulaşabilirsiniz. Mustan'ın yama hakkında yaptığı bazı yorumları size bir fikir vermesi açısından buradan okuyabilirsiniz: "Oyundan şu an için maksimum keyif almak için bazı tavsiyelerim var: Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş takımlarıyla karşılıklı oynayın. Tüm futbolcu isimlerini duymak için. Bir maçta berabere kalın, sonra uzatmalarda yine berabere kalın ve penaltı heyecanı yaşayın. Çok güzel replikler var. Bunlar zamanla karşınıza sürpriz yumurta gibi çıkacaktır. Mesela 5. golü atın." Türkçe Spiker için ileride daha kapsamlı yeni bir sürüm çıkması da düşünülüyor. http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8581[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hakkaten çok iyi bi haber tabiki kaliteli yapılmıssa..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hani link abi..[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahanda :D iide fb yokki oyudna nasıl karsılıklı oynucaz lol[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: zebby, 05 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: ahanda :D iide fb yokki oyudna nasıl karsılıklı oynucaz lol var merak etme yamayla birlikte o da oluyor.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iide abi bende sadece pescd va rpes5 üstüne yükledim tıptaıp aytnen yaptım hala ingilizce napcam ?[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben de bunu bekliyordum!! artık pes5 oynamaya başlayabilirim[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 türk takımlarını nerden indirebilirim pes 5 için?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar