beyin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar yuvayı ısıtmak gerekir mi? Bir yerde okudum yuvanın sıcaklığının 37 derece olması gerekirmiş.Eğer olmazsa brşey olur mu?
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bn 5 yıldr besliyorum sıcaklığada hiç dikkat etmedim(daa dorusu ilk defa senden duyuyorum:)) hiç bi sorunu yok kuşun, gayet sağlıklı;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O kadar muhabbet kuşu besledim, oda sıcaklığın da bakıyordum kuşa. Birşey olmuyordu.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
beyin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yanlış oldu yavruluğun olcaktı.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eğer yavrunun annesi varsa zaten o bakıyor, herşeyini ayarlıyor. Ama tabii yine sıcak olması lazım bakacağın yerin. Annesi yoksa nasıl bakılır hiç bilmiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yavru ve muhabbet kuşları sıcaklığa oldukça hassastır. dedikleri sıcaklıkta bulundurulması normaldir. fakat bu demekki çok sıcak bir yerlere koymayın. yeterki çok soğuk vede rüzgar almayan yerlerde olsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar