beyin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar yuvayı ısıtmak gerekir mi? Bir yerde okudum yuvanın sıcaklığının 37 derece olması gerekirmiş.Eğer olmazsa brşey olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bn 5 yıldr besliyorum sıcaklığada hiç dikkat etmedim(daa dorusu ilk defa senden duyuyorum:)) hiç bi sorunu yok kuşun, gayet sağlıklı;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O kadar muhabbet kuşu besledim, oda sıcaklığın da bakıyordum kuşa. Birşey olmuyordu.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yanlış oldu yavruluğun olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eğer yavrunun annesi varsa zaten o bakıyor, herşeyini ayarlıyor. Ama tabii yine sıcak olması lazım bakacağın yerin. Annesi yoksa nasıl bakılır hiç bilmiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yavru ve muhabbet kuşları sıcaklığa oldukça hassastır. dedikleri sıcaklıkta bulundurulması normaldir. fakat bu demekki çok sıcak bir yerlere koymayın. yeterki çok soğuk vede rüzgar almayan yerlerde olsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar