B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Pavillionların neyi var ya? Ben DV4254EA kullanıyorum daha şimdiye kadar bi sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 www.dell.com sitesindeki fiyatlar son fiyatlar mı? yoksa buna belli bir vergi ekleniyor mu?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi sizi bilmiyorum. Benim aldığım Pavillion sonuna kadar sorunlu çıktı. DVD writer'ı bile düzgün çalışmıyor. Şimdilik memnun onlar olabilir bilmiyorum, sorun sadece benim aldığım modellerinde de olabilir... ama HP isterse gitsin hata düzeyini sıfıra indirgesin.. ben o müşteri yardım servisi bu kadar ezik bu kadar saygısız bir firmadan başka bir ürün almam.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ağustos ayından beri laptop almak için bakmadıgım model marka vs kalmadı En son 1 hafta önce pazara giren toshiba m70-159 modelinde karar kıldım bugün gidip birkere daha incelicem ve fiyat ı konuşucam alayımda kurtulayım artık heh m70-159 Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M70-159 SONOMA 1.86 512MB 60GB 15.4 Garanti Süresi 24 ay İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 750 (1.86 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB Chipset 915 PM Express Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , 128 MB Video RAM, 16x PCI Express Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler Modem / faks 56 K Modem Network Ethernet LAN 10/100 Pcmcia 1 x PC Card Type II Sabit Disk kapasitesi 60 GB (5.400 rpm) S-ATA Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer) Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 2.26 saat Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800) İşletim sistemi Windows XP Home Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg Geliştirilmiş Port''lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0 Kablosuz haberleşme 802.11 b/g , Bluetooth ürünün güzel bir özelliğide sırf tr için değil dünyanın heryeri için üretilmiş olması. mesela packardbell r9755 sadece tr de vardı. uluslar arası garantisi var ve kasası şık duruyor. toshiba oluncada aynı fiyata 2 ghz işlemci 1 gb ddr2 ram ve 100 gb hdd li acer modelini almaktansa biraz markaya para verip böyle bir tercih yapmak daha makul gözüktü muallakta kaldıgım acer hadin bakalım nakit alımda 1520$ a düşürürüz demişlerdi fuarda. çok iyi fiyat bugün sorun cıkmazsa alıp üstüne rami 1 gb a yükseltmek ilaç gibi gelir :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 toshiba m70-159 u aldım :) yakında detaylı bir inceleme yazısı yazarım ilk izlenim olarak hoşuma gittiğini söyleyebilirim ekran çok net, hoparlörleri baya kaliteli sessiz çalışıyor ilk defa laptop kullandıgımdan (önceden ufak tefek işler yaptım ama onlar sayılmaz ) klavyeye alısmak zor gelicek[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim için de ufak ve hafif bir laptop önerisi yapar mısınız, evde desktoplarım var, yani tek yapacağım basit oyunlar oynayıp, msn takılmak emule kullanmak falan oluur herhalde[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
8844 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1. Okuduğum forumda Asus A6Vc modeli ile ilgili bir inceleme göremedim.. Asus A6Vc modeli hakkında yazmak isterim.. 2.Asus A6Vc modelinin esas olarak üretim kodu Asus A6V'dir.. Bunlar; Asus A6V(yurt dışında satışa sunulan model) Asus A6Va(yurt dışında satışa sunulan model Asus A6vc(Türkiyeye gelen model.)olarak 3 e ayrılıyor... Yurt dışındaki modelle arasındaki fark sadece ekran kartıdır. Notebook'a baktığımız zaman fiyat/perfromans açısından türkiyeye gelen en iyi ürünler arasındadır.Bunun sebebi Cebit Fuarının özel ürünleri arasında yer almasıdır. 3.Notebook'u incelemeye gelirsek.. Özellikleri; İşlemci : Intel® Pentium® M 750 (1.86GHz/2MB/533MHz) LCD Ekran : 15.4' WXGA (1280x800) Yonga Takımı : Intel® 915PM/ICH6M Grafik Arabirimi : nVidia GeForce Go 6200 TurboCache Grafik Bellek : 64MB dahili, anabellekten 256MB paylaşımlı İşletim Sistemi : Windows® XP Home (Türkçe) Ağırlık : ~ 2.85kg Anabellek : 512MB DDR-2 533 (2x256MB) Sabit Disk : 80GB Optik Sürücü : 8x DVD±RW Dual DL Modem : 56K Ethernet : 10/100Mbps + Intel 802.11b/g WLAN IrDA : Var Pil Ömrü (Ençok) : ~ 3-4 saat (Li-Ion) Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM) USB : 4x USB2.0 Firewire : 1 PCMCIA : 1xTip II TV-Out : Var (S-Video) Ses : AC 97 Stereo Ölçüler : 354x284x35.2mm Diğer : Dahili 1.3MP Webcam, Audio DJ, Power4Gear+Teknolojisi, Dahili Kart Okuyucu Hediyeler : Taşıma Çantası Garanti Süresi (Yıl) : 2 Yıl Uluslar Arası 4.1Alırken dikkat etmeniz gereken noktalar ise; -Ölü Pixeli olup olmadığı..(ölü pixel garantisini veriyorlarmış)(Exa Bilgisayar'a sormuştum.) -Klavyesindeki tuşların hepsinin ergonomiğinin kontrol edilmesi ve çalışıyor durumda olması. -dvd-wr dvd-rom'un kontrolü. -kamerasının kontrolü. 4.2Esas dikkat edilesi şey. Şimdi eylül ve kasım ayları arasında türkiyeye gelen versiyonunun adı Asus A6B00Vc'idi.ama şu an piyasada bulunan versiyonunun adı ise Asus A6Q00Vc. Aralarındaki fark; Asus A6B00Vc: Asus A6Q00Vc: Parlak Ekran(X-bright):Yok Var Webcamin yenilenmesi:Yok Var Hdd'nin kaç Rpm olduğu.4200 5400 üçtane asıl fark var ve bunlar cidden değiştirilmesi gereken donanımlardı.Onu bırakın arasında hiçbir fiyat farkı vermiyorsunuz.. Birkaç açıklamada bulunmak isterim, ekran kartı, 64mb tümleşik kullanıyor,eğer ki 64mb'lık hafiza yetmez ise ramdan ödünç alıyor ve kendini 256mb'a kadar çıkartabiliyor.Nfs2Most Wanted oyununu rahat oynadıklarını söylemişti bir kaç arkadaş.Harddiskinin 80gb olması zaten büyük bir avantaj ve 5400rpm olmasıda gerçekten gözden kaçırılmaması gereken bir donanım özelliği.Kasasına baktıgımız zaman dayanıklı bir kasasının olduğunuda söyleyebiliri. Birikimimde para olsa direk gidip alacağım bir bilgisayar. benimde aklımdan bir sürü notebook geçiyordu. sonunda karar kıldıgım notebook Asus A6Q00Vc'dir. fiyat olarakta 1279$+Kdv. 5.Kutu içeriği -restorasyon cd'si -notebook çantası(izlenimlere göre sağlam bir çantaymış,hediye edilen çantalar baz alındığında.) -bir aded usb mouse logitech amblemli güzel bir mouse. Sormak istediğiniz veya atladığım herhangi bir nokta var ise lütfen sormaktan kaçınmayın. iyi günler..[signature][hline]sekiz | sekiz | dört | dört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar