Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşlar bi laptop almak istiyorum ama bilgisayar parçalarından anlamadığım için bi sorayım dedim Pek pahalı olmayan ama güzel bi laptop istiyorum sizce ne olabilir?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne için alıcaksın laptopu daha cok neler yapıcaksın en fazla nekadar verebilirsin belirtmez isen birsürü seçenek var yani de hangisi sana uyacak bilemeyiz.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ilk olarak kesin laptop alıcam çünkü taşınabilir olsun.Yurtta kalıyorum taşımak sorun olmasın yarın öbür gün eve çıkarsak işte hala ultima oynuyoruz :D bide pati başka işimiz gücümüz yok[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 uo oynamana ve nette gezinmene yetecek en ucuz ve kaliteli olan inspiron2200 hdd biraz yetersiz gelebilir. farkı verip artırman mümkün sanırım. 3d destekli oyunlar ve sistemi kasacak yazılımlarla ugrasıyorsan ise acer 5024 lmi fiyat/performans konusunda şuan en iyiler içinde. yukarıdaki acer i satan firma ankarada. oraya gidip alman gerekir eger düşünürsen. zira kargo işi sakat. ölü pixel varmı yokmu diye incelemen lazım alırken. ölü pixel ekranda görülen ve kaybolmayan siyah,beyaz, veya renkli noktalardır. arka planı komple siyah yapıp beyaz ölü pixel var mı diye bakarsın. sonrada komple beyaz yapıp siyaha bakarsın. renklilerin önemi yok ama siyah ve beyaz ölü pixel var ise ve hele hele ekranın ortalarında ise o ürünü değiştirip başkasına baktır. aldıktan sonra değiştirmiyorlar ve ileride can sıkar o noktalar. hp pavilionlar yeni geldi. bu ürünün bir üst modelide var 1.86 ghz işlemci ve 1 gb ddr ram li. gayet şık ve hızlı ürünler. ama herşey bütçede bitiyor. parayı veren düdügü çalar. fazla parası olanda gider sony vaio alır :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 datron aero kesinlikle oneririm ki şölye quake 4 high quality 1024x768 de sorun yok ayrıca ekranı inanılmaz kaliteli fiyat olarak da ucuz 2.3 milyar kdv dahil [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 21 Kasım 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 adam pek pahalı olmayan demiş sen gitmişsin ne yazmışsın :p:P Dynamick in tavsiyesi üzerine bende sony vaio almya karar verdim para verebileceksen o kadar al derim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 amerikadaki laptop fiyatlarına bakabilmem için bir site önerebilir misiniz?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 www.dell.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Saolun şu 1500 $ lık olanları gözüme kestirdim :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 HP Pavillion almayın sakın.. SAKIN almayın.. İllallah getirtiyorlar.. Yakında yazıcam rezaleti..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ne gibi bi sorunu war ?(beğendim de)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şuan antremana yetişmek zorundayım ama kısaca özetliyim: Laptopta bi bokluk var, yaklaşık 4-5 ay kullandıktan sonra motherboardun ekrana giden "visual bios" mu ne öyle bi kısmı bozuluyor ve laptopun ekranda açıldığı zaman HİÇBİRŞEY çıkmamaya başlıyor.. Bazen de oyun oynarken falan birden bembeyaz ekran giriyor falan.. Bunla belirli bir süre idare ettikten sonra tamire gitmesi zorunlu oluyor. Tamirde motherboardu değiştiriyorlar, sorun düzeliyor ama malesef 4 ay sonra tekrar aynı sorun başlıyor. Benim aldığım modeli Pavillion zd7000 serisinden bitane.. 4 kere aynı sorunla bozuldu. 3ünde motherboardu değiştirdiler, 3.sünden sonra birdaha bozulursa değiştireceklerine söz verdiler, şimdi aradık değiştirmiyorlar, sadece tamir ederiz diyorlar. O da zaten amerika'dan aldığım için sadece amerikada tamir ettirebiliyorum. Bu model Türkiye'ye hiçbir zaman gelmediği için Türkiye'deki HP servisi hiçbir şekilde ne onarım yapabiliyor ne de değiştirebiliyor. Kaldım böyle 4. kez bozuldu ve bozuk laptoptan eski 5 senelik külüstür desktopa geçmek zorunda kaldım, okulda işim var gücüm var internete bile doğru dürüst giremiyorum. Amerika'da onarım yapmak istesem bile orada bir tanıdığımın oturması falan lazım. Direk yollayamıyoruz ayrıca gelip de almıyorlar. Böyle bir rezalet yok. Bİr daha NAH hp alırım ben.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bence Sony Vaio'lar düşünülebilir. Bi önyargı oluştu sony pahalı diye ancak gayet hesaplı modelleri var. Tabi bi kaç markaya göre yinede pahalı kalıyor ama Hp ile nerdeyse aynı fiyat. Örneğin Hp Pavilion 1500$ + KDV Sony Vaio 1400€ + KDV Donanım olarak pek bir uzmanlığım yok ancak birbirine yakın gözüktü bana. Sony leri incelemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben 3 aydır laptop almak için debeleniyorum. tam şu model derken başkası cıkıyo tam şu derken başkası ondan sonra araya cesitli sorunlar girdi bu vesile ile nerdeyse incelemedigim ürün kalmadı. cogunu gidip yerinde inceledim netten araştırdım yabancı sitelerden gezip görüşleri okudum. hp leri biraz kullanmıstım staj yaparken pek sevmedim takoz gibi ve olumsuz yorumlar okudugumda kafamdan cıkarmıstım onları ( pavilionlar ı simdi gördüm hızlı sistem yapmıslar fakat tam olarak aklımı celemedi zaten, birde olumsuz bir eleştri daha okuyunca burda bende iyice sildim diyebilirim:P) sony başından beri kafamı kurcalayan marka. 4-5 kere tam alıyorum diyip vazgeçtigim oldu. en son bayramdan önceki gün gittim ve fs315s alıcaktım ki stokta yokmus bayram sonrası gelir dediler. bu dönemde packardbell r9755 inceledim, pcnet tede incelemsini yapmıslar ve baya övmüşler. tamam dedim bunu alıyorum. gittim hiçbi yerde stokta kalmamıs distribütörü ile görüştüm nezaman gelecegi belli degil. derken sogudum biraz. ama cok güzel alet özellikle 1.86 işlemci + 1 gb ( 2*512) ddr2 533 mhz süper. ekran kartı 256 mb yazıyor ama bu paylaşımlı. 64 mb paylasımsız ram var ve uygulamaların kullandıgı miktara göre ramden alıp ekran kartına aktarıyor. boylece cok kasan uygulamalarda ekran kartının ramini 256 mb gibi calıstırıyor. tabi 1 gb ram oldugu için bence sorun degil ve performans iyidir. şimdilerde ise babamın bir tanıdıgı sony vaio almıs ve ucuza alma imkanı varmış. onunla görüşüp büyük ihtimal ile fs 315m alıcam. 315s ile arasında ufak bir işlemci farkı ( s= 1.86 ghz , m= 1.73 ghz), ram farkı ( s= 1 gb , m=512 mb), ve 20 gb lık bir hdd farkı var. fs serisi 15.4 ekranlı diger marka laptoplara görede kıyaslarsak gayet ince ve şık bir görünümde ve en önemlisi ekran kalitesinde sony 1 numara. ama işte biraz pahalı. fs modelleri firmanın piyasada satış rakamlarını yukar ıcekmek için yaptıgı promosyonun ürünleri. merak etmeyin bi yamuk yok. kalite olarak aynı neticede sony. ama asıl sony ürünleri 2300-2500 eurolardan başlayan fiyatlara sahip. mesela para olsa hiç tereddütsüz s serisi bir sony almak iyi bir karar olacaktır. 13.3" ekran çok şık. ve resmen buram buram kalite kokuyor :) sony nin tr de satılan bütün modelleri için buraya bakabilirsiniz.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çok güzel bi siteymiş. Dediğin packardbell'in performans ve fiyatı çok iyi gözüktü. Ancak evinde bir masaüstü bilgisayarı olan ve dışarıda oyun oynamak istemeyenler için sony'nin şu modeli de gayet güzel geldi. Sony Vaio FS315E - 1050 Euro + KDV Dyna nasıl oluyomuş şu sony i daha ucuza alma şekli biraz bilgi lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yalnız o model celeron aman diyim celeron la uğraşmayın. Centrino Sonoma işlemciden şaşmamak lazım. nasıl daha ucuza alıyor bilmiyorum daha görüşmedim ama distribütörü ile anlaşması falan var ise olabilir. aralık ayının ilk haftası görüşücem sanırım sonra bilgilendirirm.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aa gerçekten celeron muş. Celeron mu kaldı ya bu devirde, hiç dikkat etmedim o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk_87 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 toshiba kardeşim al ve başın ağrımasın![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: xlaidehlevar, 21 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: datron aero kesinlikle oneririm ki şölye quake 4 high quality 1024x768 de sorun yok ayrıca ekranı inanılmaz kaliteli fiyat olarak da ucuz 2.3 milyar kdv dahil [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 21 Kasım 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] bu linke giremedim de hangi modeli datronun? datron için kasa ve monitor kalitesi iyi değil diyorlardı. Kasada solma yapabiliyormuş, ekran ise pek kaliteli değilmiş.. miş miş vb.. Oyunlarda flulaşma, netlikte sorun çıkıyor mu? [Bu mesaj odchu tarafından 22 Kasım 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Fujitsu siemensin performanslı bir modelini 3 ay kadar önce aldım. Biraz ısınıyor sağlam oyunlarda tek problem bu tavsiye ederim.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Her laptop tavsiyesinde onerdigim gibi gene performans istiyorsaniz Dell Xps Gen 2 alip rahatliyorsunuz. Ancak yurt disindan aliyorsunuz gumruk odemiyorsunuz boylece cebiniz yaniyor ama kul olmuyor.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşlar peki Basic kullanmak için hangisi ideal olur seneye lazım olacakmışta[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pavillion kullanıorum ve çok memnunum. 1500 dolar olan modeli. şimdilik bi sorunla karşılaşmadım[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Beyler sakın hp , sony almayın gerekırse toshıbada almayın ben toshıba kullanıyorum memnun deılım su anda acer ın cok makul bı modelı var onu kacırmaın deır 1300 dolara[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hp sony toshiba almamak için bir neden söyle bizde mantıklı veya mantıklı değil diye karar verelim. Sadece hp toshiba sony almayın diyerek pek yapıcı bir yorumda bulunmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar