xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 netlimiter dan upload ı 1kb ile sınırlıyorum emule için fakat download hızıda düşüyor o zaman nerde netlimiter faydası anlayamadım doğrusu bunun bir yolu yok mu??[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eğer uL yapmak istemiyorsan mod kullanabilirsin.. bidünya mod mevcut piyasada...[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hayır tabili upload yapmak istiyorum yoksa ne o öyle hep ban hep bana biz alırken iyide başkası alırken mi kötü bensadece download ederken sınırlamak istiyorum onun haricinde sınırsız da kalıyors zaten ama upload 1k yapınca çok düşüyor download şimdi denedim 4k yaptım sorun yok gibi ama neden 1k yapınca çok düşüyor download onu anlamadım[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 3k yap uploadını etkilemez downloadını[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 böyle sömüren arkadaşlara uyuzum.... emule le dl edecek kafar boş vaktin ve bbaglantin varsa ha upload ın limitsiz ha 3k ne fark etcek. Tabi ben leecher olurum anam babam yesinb küfürü diosanız OK.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hala emule kullananlarmı var :D[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim amacım leecher etmek değil ki sadece download ettiğimde hız kesilmesin istiyorum download bitince de açıyorum zaten upload ı[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: RaidenXelRu, 05 Aralık 2005 21:58 tarihinde demiş ki: hala emule kullananlarmı var :D emule rulz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 emule den iyisi yok şu an.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Bleda, 05 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: böyle sömüren arkadaşlara uyuzum.... emule le dl edecek kafar boş vaktin ve bbaglantin varsa ha upload ın limitsiz ha 3k ne fark etcek. Tabi ben leecher olurum anam babam yesinb küfürü diosanız OK. burda leecher mod kullanıyorum memnunun diyenmi oldu ? arkadaş soru sormuş cevap veriyoruz.. yazdıklarınıza dikkat edin!!!! said: Bleda, 05 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Tabi ben leecher olurum anam babam yesinb küfürü diosanız OK.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @xlaidehlevar cfosspeed adlı programı kurmanı öneriyorum.. bir dene istersen..emule de aratırsan kolaylıkla bulabilirsin[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: moriQ, 05 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki: eğer uL yapmak istemiyorsan mod kullanabilirsin.. bidünya mod mevcut piyasada... Bu kadar belli etmeyin kendinizi bari.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biraz cevapları okusanız...[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 O modlarla işi gücü olmayan adam hangi mod nedir ne işe yarar die araştırmaz sormaz. Hem mod dediğin nedir ki? Normal ellenmemiş versiyonu bile çatır çatır indirio ayarlarını yaptığın zaman 5kB'ta upload verip cfos yükledimi canavar gibi çalışıo. Sonucta bu ortama yeni giren adama bile öyle bişey önermek pekte hoş değil.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne kadar upload = o kadar download sınırı getirilse keşke emule a.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tamamda arkadaş 1k ile uL yapmak istiyorumuş... benim bildiğim modlar minimum 1k uL a izin veriyor...arkadaşında amacı 1k olduğu için önerim bu yönde oldu.... olay bundan ibaret.. ki bu arada bende 5k ile uL ediyorum ve fincan kullanıcısıyım.. hiç sorun olmadan paşa gibi dL mi yapıyorum..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz [Bu mesaj moriQ tarafından 05 Aralık 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cfos bende çalışmıyor anlayamadım neden ama çalışmıyor işte neyse upload 4 yaptım sorun yok şuan download ederken yardımlarınız için teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cfosspeed gelen ve giden trafiğini düzenler parçacıları düzenler. Ayrıca, said: Bleda, 05 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: böyle sömüren arkadaşlara uyuzum.... emule le dl edecek kafar boş vaktin ve bbaglantin varsa ha upload ın limitsiz ha 3k ne fark etcek. Tabi ben leecher olurum anam babam yesinb küfürü diosanız OK. Çok içten sanane diyesim var.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1. netlimiter'la e-mule upload'unu 1K ya, download'u ise limitsiz e ayarlayin 2. e-mule'da upload ve download ayarlarini limitsiz'e ayarlayin. Probleminiz cozulecektir. e-mule'da 1 e 4 gibi bir Upload/download orani var. Eger upload'u netlimiter'da ayarladiginiz gibi e-mule'dan da 1 K ya ayarlarsaniz download'unuzda 4 K yi gecemeyecektir.Onun icin 2. maddedeki islemleri uygulamalisiniz Internet hattinizin ne kadar full dublex calistigini iddia etselerde upload hizinda limit degerlere yaklastiginizda download'unuz da azaliyor. Cok sacma ama boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 İnşallah yakında Turk IP'leri ile eMule serverlarına bağlanılamazda eMule ortamı bizim anca sömürücü olan bi toplumdan kurtulur. iONiX modu kurdum iyikide kurdum bütün leecher mod kullananları banlıyor. Ama ne hikmetse banladıklarının büyük bir çoğunluğu türk , hiçbir tane çinli yada japon banladığını göremedim modun. Ondan sonra neden bizde de japonya gibi 100Mbit hat yok diyoruz. Allah korusun öyle bi hat bize verilirse internet dünyasının vay haline diyorum. Anca sömürün hiç paylaşımcı olmayın.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mavi, 06 Aralık 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Çok içten sanane diyesim var. Ne demek sanane ya? eMule denilen ortam bir paylaşım ortamıdır. Vereceksin ki alasın. Hep bana hep bana dersen o paylaşım ortamıda birgün çöker gider. Zaten fake dosyalar ve fake serverlar yüzünden yeterince çekilmez hale gelebiliyor bazen. Birde paylaşımcı olmayıp 1Kb upload yapmak bu ortamı baltalamaktan başka bişey değildir. Paylaşım yapmayıp anca sömüren insanlar. Bir sülükten bi böcekten farkı yoktur. Adı üstünede Leecher[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sunbird e katılıyorum. upload hızını sadece oyun oynarken 1-2kb yapıyorum ondada otomatık olarak download 3 kb oluyor. -hep bana hep bana, canım isterse bende biraz yapayım. -gavurların bağlantısı yüksek birşey olmaz -bir tek benden birşey olmaz Örnek vermek gerekirse saatlerdir upload yapıyorum, ama downloadım nedense fazla yüksek değil, hatta doru dürüst download yapamıyorum. belkide sizlerden dosya çekemiyorum. hoş mu bu yaptığınız? ortamı pisletmekten başka birşey değil işte. ps : sunbird kullandığın modun linki banada verebilirmisin. sürekli normal sürümleri kullanıyordum, mod un herhangi bir zararı olurmu?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Elin İsveçlisi gibi 10mbps uploadımız vardıda biz mi açmadık? Sınırlıyorum uploadı 3kb'a. Yoksa download yapılmıyor. Yerim paylaşımı...[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oldu. sen istiyorsunki 50 kb download yapıyım, 12 kb uploadım beklesin. 40 dl yapıp 10 uyla 12 siyle upload yapıcaksın. bırakın bu aç gözlülüğü . hayatının her noktasında bu şekilde mi karar veriyorsun sen?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya yanlış anladınız bende paylaşımı sınırılamamak için sordum yoksa bende nefret ediyorum paylaşımı kapatanlardan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar