AragorN_LotrS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar forget pass bölümünde yazan (Last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases) ne demek bilen warsa yazabilir mi lütfen...[signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kredi kartının son 4 rakamını veya paypal accontunu yazınız pülüs[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 HAydaaa ben paypaldan alıyodum genede kredi kartı son 4 rakamını yazdım.Pay pal üyelik id mizi mi yazıcaz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar peki kradi kartı yoksa ve favori film sorusunu biliyosak ne olacak çok saçma bi sıfırlama yeri ben daha hiç kredi kartı kullanmadım ... ama diğer tüm bilgiler mevcut... keşke eskisi gibi olsa doğum tarihiyle değişse şifre böle mail geldiydi gelmediydi tasası olamazdı........ adamlar paralı üyelik için her yola başvuruyolar .... [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Aralık 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar