Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bugun Oyuna girdim ve clanımın kendiliginden dagıtıldıgını gordum.Benim Clanım Xigenon Serverında 4. sıradaydı.. 1. Sırada Olan Justice Clanıda dagıtılmış..Bu nedir kardeşim..?[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben dağıtttım yanlışlık la pardon oyundaözür dileme fırsatım olmadı. Yeniden kur. :D clanın 36+ üstü ise (üye sayısı) kapatılıyor.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 clan kaç kişiydi?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 50 60 arasi wardi[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 36 üstündeydi yani tamam saolasin.Hep bu asistler yüzünden a.q adamlar önüne gelen 60+ yi aliordu ben banliyordum.:([signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sheref_, 06 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: 50 60 arasi wardi hahAHHAHAHAHAHAHhaha[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 o deilde cevabini bildigin bi soruyu neden yazma geregi duyuyosun ben onu anlamadim xD[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 50 60 cok mu fazla istersen bi clan ranking e dikkatli baksaydin adamlarin clanında 200kişi war a.q zaten sinirliyim bide üstüme gelmeyin sadece bi soru sorduk cevabini wericeksen wermiceksen bas git.[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 üst tarafta werdiler cevabini..[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 azuhahahahhaha[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşım burada soru sorduğun zaman (her forum için) tartışmaya ve eleştiriye daha doğrusu herkeze açık bir şey yazmışsın demektir. İsteyen sana cevap verir isteyen eleştirir. Bunlara katlanmak istemiyorsan k2 nin sitesinden mesaj at yada mail at. Yada tanıdığın bir arkadaşına buradan özel mesaj at. Cevap vereceksen ver vermeyeceksen bas git gibi bir şey olamaz.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Clan Bug Rlz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 usko sana bise demedim zaten cevabi dogru düzgün veren bi sensin saolasin.da öbür gülenlere uyuz oLdum.[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 beowolfmudur nedir lafim onaydi..[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sheref_, 06 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: 36 üstündeydi yani tamam saolasin.Hep bu asistler yüzünden a.q adamlar önüne gelen 60+ yi aliordu ben banliyordum.:( said: Sheref_, 06 Aralık 2005 13:41 tarihinde demiş ki: üst tarafta werdiler cevabini.. mmm madem 36 nin üstünde olmasinin yanlis oldugunu bilmiodun neden attin adamlari clandan yazik deil mi xD[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sen 60 lvl adam olupta adamin npsi 1xx 4xx 5xx gibi biselerse onu banlamazmisin.zaten ne diorum clandaki adam sayisi 50 60 arasiydi bilsem clana hic alim yapmayin derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sheref_ la bizim clana bak bakam dagılmışmı giremiyorum oyuna a.k. BadBoyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 banlamam cünkü ben 61 lvlde günlerce 0 np ile süründüm npsinin olmadigi olmayacagi anlamina gelmez :) ama senin kendi görüsün saygi duyarim...[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yok ks_er sizinki duruyo Justice yle bnm clan dagilmis bi kac clan daha war dagilmis ama oyuna giremiyorum clan rankingten baktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 saol Karuslarda PAND0RA vardı yaklaşık 300 kişilerdi oda gitmiştir :D kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ewet onLarda uchmu$:D[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :_Spawn_ ( tam kolunu parlattim derken GM CLANIMI DAGITMIŞ ) FUKKKKK Np :240k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar