nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 slm.En son cumartesi oyuna girmiştim.bugün birtürlü giremiyorum devam lı kullanımda diyor iptal ediyim mi die soruyo evet diyorum dc veriyo.ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bekle baska ne yapcan yada yenı adam ac eglen onla[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bhnede 1 e girremiyorum tıkladımı dc veriyor diğerlerine paşalar gibi giriyor serverda açık[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Acaba gm in adı neydi tam olarak söliye bilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 server ne[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaş dc olunca sen ok yapma devamlı connet e bas giresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar