nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 slm.En son cumartesi oyuna girmiştim.bugün birtürlü giremiyorum devam lı kullanımda diyor iptal ediyim mi die soruyo evet diyorum dc veriyo.ne yapmalıyım
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bekle baska ne yapcan yada yenı adam ac eglen onla[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bhnede 1 e girremiyorum tıkladımı dc veriyor diğerlerine paşalar gibi giriyor serverda açık[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Acaba gm in adı neydi tam olarak söliye bilirmisiniz
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 server ne[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
nebian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaş dc olunca sen ok yapma devamlı connet e bas giresin
Öne çıkan mesajlar