Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wOW Accountu(seriali) internetten nasıl alınır

rottgod

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yaklaşık 10 gündür wow u arıyorum hiç sormadıysam 50 yere sordum.Oyunun cdleri var oyun kurulu deneme süresini 10 günlük oynadım fakat süre sonunda kredi kartıyla üyelik diye bi secenek bulamadım.İnternettende account alındığını duydum nasıl yapıldığını bilenler lüften yardımcı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

iide netten satılan keyler nasıl alınır? onu biri buraya yazarmı bizde kredi kartımızı kullanıp mailimize scan edilmiş cd keylerden (ki acaip ucuz öle 70 ytl falan kazık oluo(sendit box:45 ytl ye gelio hatta) nası alırız bunu bilen varsa bi yardımcı olursa daa bi ii olur, zaten pazar alanına bakıp alan alıo.
Sosyal ağlarda paylaş

1. netten key nasıl alınır demişsin
cogu site sadece cd key satıyor sana o an box acıp keyi scan edip yolluyolar mailine!
adamlar quest passı cd leri ayrı satıyo
tek işe yarar yönleri seni bekletmemek 30dk içinde alıyosun keylerini
2. sendit e gelince ürünün özelliklerinde söyle bi yazı var
THIS IS A PC AND MAC GAME

This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive.

benim gibi alıpda eline us versiyon gelince ne yaparsın bilmem o yüzden us serverlarında basladım :D 2 kere aldım 2 side us geldi

fiyat pahalı ucuz birşey diyemeyecegim tr de 100 ytl oldugunu düşünürsek 70 ytl normal senditte ucuz diyosan neden soruyosun ordan al!
senditten nasıl alcam demişsin gir siteye üye ol sec ürününü gir gereken bilgileri tamamdır

[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-

[Bu mesaj KingMadboy tarafından 06 Aralık 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide edit yoktu özür dilerim eklemeyi unuttum sendit fiyatı 45 ytl ye gelior. Ama bir adet adresinin mevcut olduu faturayı scan edip ya da dijital fotoğraf makinasıyla fotoğrafını çekip sana mail geldiği zaman göndermen lazım. Onun için siparişi vermeden hazırda bulundur zorluk yaşanmasın, zaten shipping statusune bakabiliosun raatlıkla. Zaten senditle ilgili diğer bilgilerde bu forum içerisinde bir yerlerde var. Bide şu sadece cd key veren sitelerden biri bi örnek yazabilirmi acaba? Sadece cd keye ihtiyacımız varda.

ek not: topici açan insan ben diilim sadece bende merak ettim bişileri onu sordum. yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KingMadboy, 06 Aralık 2005 11:57 tarihinde demiş ki:

2. sendit e gelince ürünün özelliklerinde söyle bi yazı var
THIS IS A PC AND MAC GAME

This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive.

benim gibi alıpda eline us versiyon gelince ne yaparsın bilmem o yüzden us serverlarında basladım :D 2 kere aldım 2 side us geldi

ordaki "Packaging"'de Horde veya Alliance Coverlı Boxların random olarak gönderildiğini belirtiyor. Bu arada baya şanssızmışsın :) keşke check out yapmadan Mail atıp öyle isteseydin.

Bakınız: Packaging = Ambalaj, Paketleme[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...