Thunder_bird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hala clan kurulmuyomu kuruluyosa nasıl yenı yenı clanlar var anlamadım gitti
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Düzelecekti bugün... Düzelmiş olabilir....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı...
Thunder_bird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dost hala duselmemıs baktım yaw of of
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 36 kişi ustu olanların kolundakiler mavi oldu yeniden clan kurma aksam baslıycakmıs hayırlısı olsun :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 clanların hepsi bozulcakmı fena olmaz hani :D
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: PSX, 06 Aralık 2005 10:24 tarihinde demiş ki: 36 kişi ustu olanların kolundakiler mavi oldu yeniden clan kurma aksam baslıycakmıs hayırlısı olsun :P kaynak ?
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @KS_er_SApı: doğru diyor arkadaş bugün açılacak clan. Forumlarda yazıyordu...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı...
MoHaA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yanlış mesaj sorry [Bu mesaj MoHaA tarafından 06 Aralık 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: PSX, 06 Aralık 2005 10:24 tarihinde demiş ki: 36 kişi ustu olanların kolundakiler mavi oldu yeniden clan kurma aksam baslıycakmıs hayırlısı olsun :P sadece gulerım sana. beyler clan baskanı olan varmı .lıstede sadece 36 kişi yi görebılıyosun dıgerlerını göremıyosun bu durumda nasıl banlanacak bu elemanlar .command dan da olmuyo elemanlar onlıne da olmuyo . yani clanı ıstesende azaltamıyosun[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bence bugunde olmayacak işlerini cok savsaklıyolar Luzumsuz is ustasi Hepsi ...[signature][hline]myBraweFRiend
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 10:44 tarihinde demiş ki: @KS_er_SApı: doğru diyor arkadaş bugün açılacak clan. Forumlarda yazıyordu... inş açılır
Asalin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Walla ben hemen hemen her sabah deniyorum ama clan kurulamıyor daha benim bildiğim[signature][hline]Copyright By Asalin
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eveeeeet Açılırsa bana Ally verebilecek bi clan arıyorum :D Yanlız şöyle bişi olabilir PK yaparken üst clandan çok alt clanın ismi duyulursa şimdiden özür :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: angelusy, 06 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: said: PSX, 06 Aralık 2005 10:24 tarihinde demiş ki: 36 kişi ustu olanların kolundakiler mavi oldu yeniden clan kurma aksam baslıycakmıs hayırlısı olsun :P sadece gulerım sana. beyler clan baskanı olan varmı .lıstede sadece 36 kişi yi görebılıyosun dıgerlerını göremıyosun bu durumda nasıl banlanacak bu elemanlar .command dan da olmuyo elemanlar onlıne da olmuyo . yani clanı ıstesende azaltamıyosun zaten sen azaltmıycalsın ki clanların hepsi banlancak yeniden kurulcak aress için boyle olcak !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ne alaka ? clanlar banlanmayacak eskı clanlar ve 5 kısı olanlar banlanacak sayısını 36 ya ındırmeyen clanlar banlanacak bıde ...
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sayısı 36 kişiyi gecen butun clanlar banlancak daha iddea etme gm notice gecmisti :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zaten butun gm ler aress de :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahahaha basınıza belalarsa yollayın bıze ıhtıyacamız var ...
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: angelusy, 06 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: said: PSX, 06 Aralık 2005 10:24 tarihinde demiş ki: 36 kişi ustu olanların kolundakiler mavi oldu yeniden clan kurma aksam baslıycakmıs hayırlısı olsun :P sadece gulerım sana. beyler clan baskanı olan varmı .lıstede sadece 36 kişi yi görebılıyosun dıgerlerını göremıyosun bu durumda nasıl banlanacak bu elemanlar .command dan da olmuyo elemanlar onlıne da olmuyo . yani clanı ıstesende azaltamıyosun /ban_from_clan nick Bu komutu yazip sonra banlayacaginiz sahsin adini yazicaksiniz ve entere basacaksiniz.
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 jade onuda yapıyorum banlandı sanıyorum ....:( yok hala clanda olmuyo yani
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ugrasma clanı hepsini disband yap gitsin ya :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
Öne çıkan mesajlar