cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Weird aint it...the sad thing is it has only begun.... Bulmaca ve mantık bazlı bir one-shot planlıyorum Sistem D&D 3rd e. Level 1-5 oyuncular bir maceracı gurubundan ayrılmış olan (ganimet kavgası sebebiyle9 ve kendi guruplarını kurmuş olan kişilerdir. Yaratıcı hikaye ve karakterleri bekliyorum.(Bölge FR eski nethrendil kalıntıları civarı)[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 nethrendil nedir yaw? :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ya pardon ne N.... si be saçmalamışım Eski kalıntıların bulundğu bir bölge diyip bu saçmalığı biraz düzeltelim :hrr:[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 netheril olmasın?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Neherpil[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 netheril kalınıtları dediğine göre anauroch oluyo işte.[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 heryerde netheril kalıntısı var da anaurochta baya yoğun evet...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Nefertiti.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 peki one-shot olarak oynatacağn oyuna katılmak ve karakterlerini sana göndermek isteyenler ne yapmalı :) ayrıca hangi şehirdesin, neresindesin bunlarda önemli elbet :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 İstanbul dayım,Oyun olursa büyük ihtimal saklıda olacak Karakterlerinizi buradanbelirtin,özel yanları için icq 179068562 ye mesaj atın (ve birdaha uyarıyorum bu oyun olursa düşünme ve delirmeme üstüne olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende gelip oynamak isterim aslında eğer saat ve gün uyarsa...[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Oyun olursa pazar günü saat 12 - 01 gibi başlarız her halde (Saklı da) Hikaye olarak ise Altın Eller gurubundan (Sağlam bir savaşçı olan Hattan taşkılıç'ın yönettiği 30-35 kişilik bir "maceracı" gurubu) Hattan ın salakça savaş planları ve gereksiz yere diğer maceracılarla sorun çıkarması sebebiyle ayrılmış insanları oynatacaksınız. Oynatmak istediğiniz karakterleri buradan genel olarak belirtirseniz karakterleri yaratmaya başlıyabiliriz[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 benim karakter bi half-elf ranger işte daha fazla detay isterseniz yazim diicem ama özel şeyleri yazmak istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Not: icq'm açık olmasa bile mesaj atın. Günün saçma saatlerinde kontrol edebildiğim için biraz karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar