cenx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya öylesine bi kedi köpek besleyesim varki yani kafayı yemek üzereyim ama sorunum şu. 22 yaşındayım ve ben 22 yıldır bu eve bi köpek dışında bişi sokamadım. oda fazla kalamadı zaten. annemin inanılmaz bi hayvan fobisi var. hayvanları sever ama yakınında bulunduramaz kesinlikle. bi gün eşşeolu eşein teki gece annemin kucaana siyah bi kedi atmış annemde o zamanlar o korkuyla düşük yapmış ve bu onu öyle etkilemişki onu bu kararından bi türlü döndüremedik. hayır zamanında köyde yaşamışta bi insan nasıl böle korkar bi türlü anlamıorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. piskologmu tavsiye edersiniz yoksa bi kaç taktikmi verirsiniz artık bi kedi bi köpek istiyorum yaa :( anneciğimide üzmek istemiorum napsam napsam ?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kendi parani kazaninca kendi evine cikarsin, sabret biraz daha[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi evi ben geçindiriorum zaten. babam olmadıı için annemi bırakamıyorum ne yazıkki heh[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok zor benımde annemın var öle şeyleri bana tek al dedıgı balık balıgada annanem fazla yem verıor 1 hafta sonra mortıngen hayvan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çok şirin köpek resimleri falan bul ve onları göster yararlarından bahset : ) ben yokken sana arkada$ olur falan de benım annemde boyleydi $imdi çok çok aşırı seviyor köpeği 9 yıldır falan köpek besliyoruz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Çok zor çok... Hakkaten bir doktor yardımı lazım. Aynı durum bizim bir arkadaşta var. Bende bir tane kedi yavrusu var kardeşi deli gibi almak istiyor ama alamıyorlar bu yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sithasım gülüm sen üzülme buluruz sana bi hayvan. :)[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi hayvan bulmak ta lazım doru söledin şöle şirinmi şirin bi siyam kedi yavrusu getirsem. aslında sever hayvanlarıda dokunamıo işte. bende dedim anne korkularının üzerine gitmen lazım die felan. bide ne kadar temiz bi hayvan olduğundan bahsettim, hafif karar değiştirir gibi oldu ama du balalım...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi diyicim sen evlenren zman kendi evinde beslersin çunku anneler uzulmez[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar